Home Zanimljivosti Žena (42) je trudna sa trojkama. Kada je doktor bolje pogledao, rekao...

Žena (42) je trudna sa trojkama. Kada je doktor bolje pogledao, rekao je dvije riječi koje su sve ostavile bez daha

799
0
SHARE

Činilo se nemoguće, ali život nas uvijek može iznenaditi. Kimberly Fugate je ostala trudna sa trojkama.

Ona je već imala kćerku od 10 godina i nije ni planirala niti vjerovala da može ponovo ostati trudna, ali ultrazvuk je pokazao drugačije. Da sve bude još nevjerovatnije, doktor joj je objasnio da su trojke jednojajčane.

To nije bilo zadnje iznenađenje za Kimberly i njenog supruga Craiga. Devet mjeseci kasnije došlo je najveće iznenađenje, nešto što čak ni doktori nisu mogli objasniti.

Bili su upoznati sa tim da trudnoća u tim godinama može imati velike medicinske komplikacije.

Ali oni su se ipak počeli pripremati sve do najsitnijih detalja. Preselili su se u veći dom i sve pripremili za dolazak tri nova člana obitelji.

Devet mjeseci kasnije bilo je vrijeme da bebe dođu na svijet.Trudovi su započeli rano tog dna i nakon nekoliko sati Kimberly je imala svoje tri male bebe u naručju. To je bilo čudo.

Ali ono na što niko nije bio spreman je da tu nije bio kraj.Odjednom je doktor zagalamio i rekao: “Vidim još nogu.”Svi su uzdahnuli.Kimberly i Craig ne idu kući sa trojkama, nego sa četvorkama.

Niko to nije očekivao, čak ni doktor. Jedna od beba koja je također bila identična, skrivala se iza sestre za vrijeme ultrazvuka.Porođaj je bio ekstremno rijedak.

“Najsretnija sam majka na svijetu,” rekla je Kimberly.Bebe su ostale u bolnici još nekoliko mjeseci, jer su sve bile nerazvijene, ali ubrzo im je bilo dozvoljeno da idu kući.

Sada žive sretno sa mamom, tatom i starijom sestrom.“Ne mogu zamisliti svoj život bez svoj djece. Donijele su toliko sreće ne samo u moj život, nego i moje porodice i cijele zajednice. Čitav su moj svijet,” kažeKimberly.

Pogledajte video da saznate još više o ovom čudu.

Izvor:www.24h.ba