Home Zdravlje NE IGNORIŠITE PROBLEME: Ovo su znakovi da niste zdravi, iako se osećate...

NE IGNORIŠITE PROBLEME: Ovo su znakovi da niste zdravi, iako se osećate dobro!

454
0
SHARE

Zdravstvene probleme poput umora ili nesanice žene obično ignorišu jer pretpostavljaju da se radi o posledicama zahtevne svakodnevice i da je to normalna stvar. Ali nije.

Pogledajte na koje biste simptome trebali obratiti malo više pažnje.

 

Nagli gubitak kose

 

Sve više žena čuva lepotu kose prirodnim šamponima i maskama. Međutim, gubitak kose može biti indikator problema. Može se raditi o posledicama stresa ili lošoj ishrani, problem bi trebalo da prijavite doktoru.

 

Hronični umor

 

Broj žena koje dožive fazu hroničnog umora bez da potraži pomoć je zastrašujući. Danas je većina ljudi prezaposlena, ali ako imate problema sa ovim stanjem iako se niste umorili, možda se radi o hroničnom umoru koji je obično posledica manjka sna, problema u odnosu ili na poslu.

 

Problemi sa varenjem

 

Zatvor nije mala stvar i ako se ne reši može prouzrokovati razvoj drugih bolesti. Uz sve obaveze sigurno nemate vremena pratiti varenje ali ako je zatvor nešto što vam se često događa, razmislite o promeni ishrane i životnih navika. Unosite u organizam više vlakana kako biste podstakli creva na rad.

 

Glavobolja

 

Žene koje žive u velikim gradovima često percipiraju glavobolju kao rezultat gužve i buke. Iako je to deo problema, česta, jaka i hronična bol uvek zahteva posetu doktoru.

 

Nadutost

 

Može se raditi o lošoj ishrani ili duploj porciji pasulja, ali ako vas nadutost muči prečesto posetite doktora jer se iza tog problem mogu kriti drugi, puno veći.

 

Kurir.rs/Moj doktor