Home Zdravlje Omiljeno piće mnogih vodi u preranu smrt: Drastično podiže krvni pritisak i...

Omiljeno piće mnogih vodi u preranu smrt: Drastično podiže krvni pritisak i uništava vam srce!

726
0
SHARE

Većina osoba svakodnevno koristi ovaj napitak ne shvatajući koliko je ustvari opasan. Mnogi ne razmišljaju o tome šta pojedina pića sadrže i koliko nam zapravo štete.

Riječ je o tim raznim energetskim napicima koje kupujete. Ukoliko želite ostati budni, ne morate baš njih piti. Popijte zeleni čaj ili nešto prirodno.

Ovi napici su puni štetnih materija,otrova, boja, ogromne količine šećera i kofeina. Zbog toga štete srcu, dovode do ozbiljnih oštećenja na bubrezima,crijevima, dovode do psihičkih tegoba, gojaznosti, dijabetesa.

Uništavate svoje organe ovakvim pićima. Inače, danas možete pronaći u ponudi dosta vještačkih napitaka poput Coca-Cole i sl. U tom napitku se nalaze ogromne količine šećera i ostalih štetnih materija. Pored toga, smatra se da ovo piće sadrži i malo kokaina kako bi vam izazvalo ovisnost.

DANIMA ZBOG GRIPA NE MOŽETE DA USTANETE IZ KREVETA: A za samo 4 minuta možete da se rešite VIRUSA ako popijete ovaj naputak

Razmislite malo šta to unosite u organizam. Zar nije bolje da popijete prirodni sok od narandže ili drugog voća? Tako ćete bit zdraviji i spriječit ćete mnoge bolesti. Pored toga, mnogo su ukusniji od ovih otrova.

Izvor: megagiga.info