Home Zdravlje Saznajte koji horoskopski znakovi se najbolje slažu u ljubavi

Saznajte koji horoskopski znakovi se najbolje slažu u ljubavi

758
0
SHARE

Lav

Lav

Foto: thatviralfeed.com
Lavovi su rođene vođe i uvek su u centru pažnje. Oni su srdačni, veseli, prijatni, strastveni i ništa ih neće zaustaviti da dođu do svog cilja. Oni su jednostavni ljudi, tako da nikada nećete morati da nagađate šta oni misle ili osećaju. Potreban im je ambiciozan i optimističan partner, a smisao za humor je obavezan.
Kompatibilni znakovi: Ovan, Strelac
Idealan partner: Vodolija

Devica

Devica

Foto: thatviralfeed.com
Device su analitične, vredne i praktične prirode. One proveravaju stvari do najsitnijih detalja i imaju metodičan pristup životu. Device ponekad previše razmišljaju, ali to je zato da bi našle najefikasnije rešenje za svoj problem. One su veoma lojalne u vezi i treba im neko isti takav. Device su veoma posvećene svom partneru i traže pažnju. Njima je potreban neko sa poraktičnim pogledom na svet.
Kompatibilni znakovi: Bik, Jarac
Idealan partner: Ribe

Ovan

Ovan

Foto: thatviralfeed.com
Ovnovi će prvo odreagovati, a onda će misliti o posledicama. Oni su odlučni, samouvereni i hrabri u bilo kojoj situaciji. Vode brz život i impulsivno pristupaju situacijama. Ovom znaku potrebno je uzbuđenje i spontanost u vezi i nemaju problem sa iskazivanjem emocija partneru. Potreban im je neko sa strastvenim pogledom na život, neko ko će moći da izađe na kraj sa njihovom tvrdoglavošću.
Kompatibilni znakovi: Lav, Strelac
Idealan partner: Vaga

Rak

Rak

Foto: thatviralfeed.com
Rakovi deluju kao poprilično kompleksne ličnosti do čije srži je teško dospeti. Imaju veoma duboku emocionalnu prirodu, a takođe su veoma kreativni i maštoviti. Veoma su vezani za porodicu i priatelje i bez problema iskazuju ljubav. Rakovi važe za jedan od najlojalnijih znakova, a isto to zahtevaju i od partnera. Takođe im je potreban neko ko je veoma strpljiv jer je Raku potrebno vreme da se otvori.
Kompatibilni znakovi: Škorpija, Ribe
Idealan partner: Jarac

Bik

Bik

Foto: thatviralfeed.com
Bikovi su hladne glave, pozdani i praktični ljudi koji neće dozvoliti da posao ostane nedovršen. Tvrdoglavi su, ali su odlični slušaoci. Veoma su zaštitinički nastrojeni prema voljenim osobama, a ponekada su i posesivni. Romantični su i senzualni, a takođe i verni. Biku je potrebna poštena osoba u koju će imati poverenja. Bik ne voli mnogo da priča, ali oni imaju veliko srce i potreban im je neko ko će biti uz njih bez obzira na sve.
Kompatibilni znakovi: Devica, Jarac
Idealan partner: Škorpija

Škorpija

Škorpija

Foto: thatviralfeed.com
Škorpije su smirene i sabrane, a takođe odlično čuvaju tajne. Oni su divni prijatelji jer su veoma pouzdani. Tajanstvene su prirode i obično ne pokazuju olako svoje emocije. Oni su snalažljivi i strastveni i često veoma kreativni. Njihov partner mora biti strpljiv jer škorpija mora steći poverenje u svog partnera kako bi se predala maksimalno. Takođe im je potreban neko inteligentan i pošten i neko ko neće skrivati tajne pred njima.
Kompatibilni znakovi: Rak, Ribe
Idealan partner: Bik

Vodolija

Vodolija

Foto: thatviralfeed.com
Vodolije zahtevaju mnogo mentalne stimulacije, inače im sve jako brzo dosadi. Oni su jako nezavisni, ali i veoma humani i sa uživanjem pomažu drugima. Često ih smatraju vizionarima. Potreban im je neko ko će ih intelektualni ispunjavati i sa kim će moći da vode dubokoumne razgovore. Vodolijama je potreban maštovit, iskren, kreativan i iznad svega, komunikativan partner.
Kompatibilni znakovi: Blizanci, Vaga
Idealan partner: Lav

Blizanci

Blizanci

Foto: thatviralfeed.com
Blizanci se smatraju veoma komplikovanim ljudima zbog svoje promenljive prirode, sa njima nikada ne znate na čemu ste. S jedne strane ovaj znak može biti veoma društven i harizmatičan, oduševljen ljudima, a ponekada se izgube u svojim mislima i mogu delovati nedruželjubivo. Međutim, oni imaju veliko srce i nežne su prirode, a mogu se prilagoditi svakoj situaciji. Potreban im je komunikativan partner koji će ih stimulisati, takođe im je potreban strastven partner za dugoročnu vezu.
Kompatibilni znakovi: Vaga, Vodolija
Idealan partner: Strelac

Vaga

Vaga

Foto: thatviralfeed.com
Vage imaju veoma kooperativan i miran pristup životu i vole da budu sami. Vole dobru diskusiju i zanimljive ljude, fascinirani su umetnošću i pre svega lepotom. Mrze nejednakosti i nepravde i staće iza svakoga ko je diskriminisan. Potreban im je partner koji želi harmoničan život i sa kojim se može lako dogovoriti oko svega, uvek su spremne na kompromis.
Kompatibilni znakovi: Blizanci, Vodolija
Idealan partner: Ovan

Strelac

Strelac

Foto: thatviralfeed.com
Strelčevi su slobodne prirode i ne tolerišu da im se govori šta da rade. Veoma su radoznali i ekstrovertne su prirode. Vole putovanja i stalno tragaju za smislom života. Vole fiozofiju i lepo se izražavaju. Ovaj horoskopski znak je veoma zabavan, tako da im je potreban neko ko je veseo i otvoren. Potreban im je osetljiv, izražajan i avanturistički partner.
Kompatibilni znakovi: Ovan, Lav
Idealan partner: Blizanci

Jarac

Jarac

Foto: thatviralfeed.com
Jarčevi su vredni i posvećeni. Veoma su disciplinovani i ozbiljni, imaju radnu etiku što je dobro za njihovu karijeru. Nezavisni su i tvrdoglavi i neće dozvoliti drugima da im govore šta da rade. Ipak, veoma su lojalni i velikodušni ispod njihove teške spoljašnjosti. Moraju imati iskrenog i osetljivog parnera koji može istolerisati njihov stav.
Kompatibilni znakovi: Bik, Devica
Idealan partner: Rak

Ribe

Ribe

Foto: thatviralfeed.com
Ribe su veoma kreativne i imaju blag karakter. Jako su saosećajni i intuitivni, a ponekada uživaju u samoći i maštanju. Uprkos svojoj povučenoj prirodi, oni vole da upoznaju nove ljude, pristupačni su i prijateljski nastrojeni. Empatični su i emotivni i daće drugima sve od sebe, ne očekujući ništa zauzvrat. Ribe zahtevaju duboko emotivnu vezu i učiniće sve da zadovolje partnera. Od partnera očekuju da im ponudi isto toliku količinu dobrote i poštovanja, koliku i oni pružaju.
Kompatibilni znakovi: Rak, Škorpija
Idealan partner: Devica
Image source: thatviralfeed.com