Home Zdravlje Slika koja je potresla SVE ŽENE: Na ovoj fotografiji sam NIKAD ZDRAVIJA...

Slika koja je potresla SVE ŽENE: Na ovoj fotografiji sam NIKAD ZDRAVIJA I SREĆNIJA – a pojma nisam imala da U MENI BUJA OVO

2104
0
SHARE

Kirstin Pretorijus (34), majka dvoje dece iz Australije, podelila je sa svojim pratiocima ovu, na prvi pogled običnu sliku.

– Mislila sam da sam na vrhuncu snage i spremnosti. Redovno sam vežbala, hranila se izuzetno zdravo, skoro pa veganski. Nisam koristila nikakve hemikalije, čak ni za ribanje kuće. Sve je bilo organsko i prirodno. A onda mi je lekar jednom rečenicom porušio kulu od karata – kaže ova mlada žena.

Hrskavica i tetive mog desnog koljena su bili potpuno uništeni! Ovim receptom sam ih potpuno regenerisao

– Na ovoj fotografiji ja živim sa kancerom samo to još ne znam. Ironija je u tome što sam u to vreme dosegla svoj vrhunac zdravog života. Nikada se nisam osećala bolje i zadovoljnije sama sa sobom. Brak mi je bio nikad bolji, deca su napredovala i dešavale su se samo lepe stvari. Nisam imala baš nikakve zdravstvene tegobe, već sam otišla na redovan godišnji pregled kada mi je lekar našao grudvicu u grudima. Ova slika nastala je na muževljevoj i mojoj proslavi 10 godina braka a danas je gledam i sve što mogu da pomislim je: “Kirstin, kako si mogla a da ne znaš da u tom trenutku tri tumora bujaju u tebi? Kako si mogla da se ne osetiš bolesno? Kako si mogla da budeš tako glupa?”. Ali nisam znala i nisam osećala ništa čudno. Proveravajte svoje grudi. Proveravajte svoje telo. Rak se dešava svima – poručila je ova mlada žena.

izvor blic.rs

POTEŠKOĆE U GOVORU POGAĐAJU SVAKO 20. DETE: Roditelji, ako i vaš mališan muca, ovi saveti će vam biti neprocenjivi!