Home Zdravlje ŽELITE DA SMRŠATE, A DA JEDETE ČOKOLADU? Ova dijeta skida pet kilograma...

ŽELITE DA SMRŠATE, A DA JEDETE ČOKOLADU? Ova dijeta skida pet kilograma za pet dana!

2875
0
SHARE

Dijeta ne mora da bude bljutava, ovo je plan ishrane koji dozvoljava da jedete kokice, pastu i čokoladu, a izgubite kilograme.

 

Kreator ove dijete je Leni Niman i tvrdi da savršeno funkcioniše, ali smete da jedete samo određene vrste slatkiša i da je držite maksimalno pet dana zaredom.

 

On garantuje gubitak do pet kilograma, ali znate i sami koliko je to individualno za svakog od nas. Zavisi od toga koliko ćete je se pridržavati i hoćete li i koliko vežbati uz nju. Ako želite da je isprobate, ovo su pravila kojih treba da se pridržavate.

 

Tokom čokoladne dijete zabranjeno je konzumiranje: alkoholnih pića, soli, šećera, ulja, pržene hrane, mlečnih proizvoda, crvenog mesa, orašastih plodova, čipsa, brze hrane, torti, kafe i gaziranih pića. Voće koje treba izbegavati je: avokado, kokos, suvo grožđe i smokva.

 

Doručak

Kokice (bez soli i putera) i voće

 

Ručak

Testenina sa povrćem i salata od povrća

 

Užina

Kokice, voćni sladoled od obranog mleka ili 20 g crne čokolade.

 

Večera

Testenina sa sosom od paradajza i belog luka i povrća kuvanog na pari

 

Čokolada će vam tokom dana dati dovoljno šećera pa za doručak birajte voće koje nije jako kalorično. Zapravo, i ostale namirnice koje ćete jesti tih nekoliko dana neka ne budu jako kalorične i masne, čak i ako su u pitanju zdrave vrste.

 

Ako osetite potrebu za proteinima pojačajte obroke biljnim namirnicama kao što su mahunarke ili belanca. Tokom dana pijte dosta tečnosti, a kako biste metabolizam podstakli na najjače, uz redovno vežbanje ubacite i pola sata brzog hodanja.

Kurir/Super žene

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranicama – Moja kuhinja

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here