Home Zdravlje ŽIVELA SAM JEDAN DAN KAO PROSEČNA SRPKINJA IZ NAŠIH REKLAMA: Ne možete...

ŽIVELA SAM JEDAN DAN KAO PROSEČNA SRPKINJA IZ NAŠIH REKLAMA: Ne možete ni da zamislite šta mi se sve dogodilo!

735
0
SHARE

Priča jedne Beograđanke o životu kao u reklami nam je privukla pažnju. Iako se verovatno ne pecate na sva obećanja koja dobijate s malih ekrana u EPP bloku, bilo bi zanimljivo da zamislite da je baš sve tako kako kažu.

“Ne moram da jedem voće jer su ga iscedili u sokove i u multivitaminske pilule, pa mi dosta jedna tableta dnevno da budem zdrava kao pomorandža koja raste u supermarketu.

 

Deca mi uvek mirna, nasmejana i ne prave tarapanu po kući, a čak iako se isprljaju, operem ih magičnim praškom za veš. Isto i kuću, jednim potezom oribam kadu, lavabo i šporet, a patkice same peru wc šolju.

 

Ili, na primer, kad mi dodju gosti ne moram da se urnišem od spremanja, samo zovem Miloša Bikovića da mi donese picu i Gagija Jovanovića da mi isporuči krempite, a kad bulumenta ode, operem tanjire dok kažeš “piksla” jednom kapi deterdženta.

Zubi su mi uvek blistavo beli, a karijes proveravam na aerodromu (krenula sam na rajsko tropsko ostrvo gde će da me hrane Rafaelo kuglicama, mada ih ne volim, ali da ne izvoljevam sad…) umesto u jezivoj zubarskoj stolici.

Ulošci me ne nerviraju jer su tanki ko flis papir i upijaju kao sunđer, pa mogu i mini belu suknju da nosim jer su mi noge neviđeno tanke i bez celulita i dlaka, jer jednim potezom brijačem skidam dlake sa celog tela, a anticelulit krema me za 10 dana rešava problema koji sam pravila 10 godina.

 

Perut i suvu kosu mi magični šampon pretvara u svilu i kadifu…

FOTO: PROFIMEDIA

Na poslu mi je super, jer mi kolege igraju i pevaju po ceo dan, i prinose kafe raznih aroma, sve banke se ubiše da me reše finansijskih problema, hodam na štiklama od svitanja do sumraka jer ima krema koja mi momentalno leči vene.

 

Vesela sam, srećna i nasmejana kad dolazim kući ruku punih kesetina koje sam teglila na osmi sprat, jer ima onih super tableta koje zgutaš i spavaš kao beba u pampersu”, piše Beograđanka koja je zamislila svoj život “kao iz reklame”.

FOTO: PROFIMEDIA

(Kurir.rs/Noizz)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here