Home Lifestyle 40 godina se nije nasmejala, čak ni kada je dobila ćerku, pa...

40 godina se nije nasmejala, čak ni kada je dobila ćerku, pa ipak tvrdi da je zbog jedne stvari najsrećnija žena na svetu

3700
0
SHARE

Ceo život se nije nasmejala, ali ipak tvrdi da je srećna.

Mnoge žene se teško bore sa starošću, te koriste razne metode kako bi održale lepotu.

Tes Kristiajn je dama koja je na neobičan način pokušala da sačuva svoju mladost. Ona se godinama ne smeje, već ima ozbiljan izraz lica.

 

Kako kaže, ona se ne smeje iz principa, a koliko daleko je otišla u tome govori činjenica da u situacijama kada čuje dobar vic ili ugleda osobu koju dugo nije videla, njeno lice ostaje hladno. Bez bilo kakvih ekspresija lica.

Čak ni kada je rodila ćerku Stivi, ona se nije nasmešila.

Wanita bernama Tess Christian rela gak senyum selama 40 tahun agar kulitnya gak keriput, dan hasilnya kayak gini OZzers! 

– Bila sam presrećna, ali ipak nisam osetila potrebu da se smem, rekla je ona.

Tes danas ima 52 godine, a fotografije koje kruže internetom su nastale kada je ona ima 46 godina. Sebe naziva „ modernom Mona Lizom“.

Ova neobična žena objašnjava da je prestala da se smeje kako ne bi dobila bore. Danas je ponosna na svoje lice koje izaziva divljenje mnogih žena, a ne krije da su je neke od njih pitale da li koristi botoks.

– Reč je o čistoj samokontroli. Na kritike i zlobne komentare, odgovaram svima da je moja metoda prirodnija od botoksa, ali i mnogo delotvornija od raznih seruma i krema protiv starenja, istakla je.

Na kraju intervjua koji je dala za britanski list napominje da je ona jednostavno srećna žena:

– Volim svoj život i veoma sam srećna, samo nemam potrebu da hodam okolo sa osmehom na licu.

 

(Izvor: telegraf.rs)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here