Home Lifestyle Ako ste srodne duše, ovih 10 stvari neće moći da vas razdvoje

Ako ste srodne duše, ovih 10 stvari neće moći da vas razdvoje

729
0
SHARE

Proverite da li ste jedno za drugo!

Kada je prava ljubav u pitanju, ne postoji mnogo stvari koje su “nepremostive”. Možda se istinska ljubav ne može izboriti sa nekim kardinalnim preprekama, ali sa ovim bi svakako trebalo, piše sajt “Thought Catalog”, a prenosi BIZLife.

Velika očekivanja
Ako zaista želi da bude sa vama, vaš partner će se truditi da napreduje tako da ispuni vaša (realna) očekivanja. Neće biti lenj, i biće voljan da uloži napor da ojača vašu vezu. Jednostavno, poželeće da bude bolja osoba.

Vaš strah
Ako je pravi za vas, on će vam pomoći da se smirite ako ste uplašeni zbog nečeg. Neće vas kriviti što ste zbog nečeg izgubili glavu. On ili ona će vam pomoći da tu krizu prevaziđete.

Vaš “kofer”
Lagali ste, vukli nekog za nos, varali. Svi smo u prošlosti radili stvari na koje nismo ponosni, ali kad se pojavi ona prava ili onaj pravi, sve to ostavljamo iza sebe. U vezi punoj ljubavi i poverenja nema mesta za ovaj “kofer” iz prošlosti.

Vaša “uvrnutost”
Sve te “gluposti” koje kažete bi trebalo da učine da vas partner još više voli, a ne manje. Ako ne voli vaš uvrnut smisao za humor, onda ne voli ni vas. Zato je bolje da nađete nekog ko se “pali” na stvari koje su samo vama svojstvene, tako da ne morate da razmišljate šta ćete sledeće uraditi ili izgovoriti, zato što vas vaš partner ili partnerka često shvata pogrešno.

Vaša porodica
Vaš dragi ili vaša draga ne treba da bude uplašen/a od vaših najvoljenijih, ma kakvi oni bili. Ako je veza ozbiljna, on ili ona to moraju da razumeju, jer svi mi imamo neku “crnu ovcu” u porodici.

Vaše emocije
Ne bi trebalo da se ustručavate da kažete svom partneru kako se osećate. Ako je to ono pravo, onda bi vaša veza trebalo da bude samo jača kada ste otvoreni i iskreni. Ako on ili ona pobegnu nakon što mu/joj kažete kako se istinski osećate, onda vaša veza neće potrajati dugo.

Vaš izgled
Ako vas ostavi nakon što se ugojili nekoliko kilograma, onda mu je očigledno stalo samo do vašeg tela. Ako je to prava ljubav, neće mariti za vagu… Ili bar dok se vi dobro osećate…

Vaše mišljenje
Mišljenja uvek treba da se uvažavaju, čak i kada ste dijametralno suprotni. Vi slušate pop, on tvrdi rok – nema mesta sukobu, kompromis je rešenje.

Finansijske nevolje
Bilo da ste vi ili vaš partner švorc, to svakako unosi stres u vezu. Ako zaista želite da vaša veza uspe, moraćete zajedno da sakupljate novac. “Kolo sreće se okreće” a to isto važi za finansijsku situaciju oba partnera.

Ljutnja
Poverenje i komunikacija su važni. Ali oproštaj je još važniji. Svakome se desi da zabrlja, čak i savršenom dečku ili devojci. Nemojte da budete zlopamtilo, jer to neće doneti dobro ni vama ni vašem partneru. Rešite šta imate odmah, i krenite dalje bez “tereta”.

izvor prva.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here