Home Lifestyle Deluju kao divan par? Posumnjao je da mu žena ima aferu, odveo...

Deluju kao divan par? Posumnjao je da mu žena ima aferu, odveo je u šumu i uradio nešto MONSTRUOZNO

1660
0
SHARE

Ljubomorni muž Dmitrij Gračev (26) odsekao je ruke svojoj ženi pošto ju je optužio da ima aferu.  Nesrećnoj ženi lekari su uspeli da spasu jednu ruku tokom hitne operacije, ali drugu nisu uspeli ponovo da povežu.

Dmitrij je svoju ženu Margaritu, inače majku dvoje dece, odveo u šumu i sekirom udarao po prstima ne bi li priznala aferu. Žena je poricala optužbe, pa je ljubomorni muž prešao na drugu ruku. Zatim je Dmitrij svoju ženu odveo u bolnicu, a on se predao policiji.

Margaritu su doktori operisali devet sati i operacija je bila veoma složena, ali su uspeli da joj spasu samo jednu ruku. Desna šaka je bila previše oštećena da bi se mogla spasiti. Hirurg koji ju je operisao kaže da je bio šokiran povredama koje je video i da to normalna osoba ne bi mogla da uradi.

Dmitrij Gračov ostaće u pritvoru dok se ne završi istraga o čitavom slučaju.

Par je, inače, bio u braku pet godina i imaju dva sina, uzrasta od tri i četiri godine. Pre nego što je napao svoju ženu, tražio je da se testira na poligrafu. Ona se složila, ali ju je on ipak napao.

Prijatelji su ovaj par opisali kao blizak i zaljubljen. Jedna Margaritina koleginica je rekla da je Margarita veoma otvorena, ali joj nikada nije ispričala da nešto u njenom braku nije kako treba. Drugi prijatelji su rekli kako se ona pripremala za razvod od svog muža.

Margarita je ranije pozivala policiju zbog ponašanja svoga supruga, ali su oni tada samo razgovarali sa njim, kako piše u jednom izveštaju. Tada je on svojoj ženi pretio da će je ubiti i ako je potrebno otići u zatvor.

izvor blic.rs

Meni muž ne pomaže oko dece. A vama?

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Sticky Ads