Home Lifestyle ITATE SE ZAŠTO STE JOŠ UVEK SAME? Ove 4 karakteristike su glavni...

ITATE SE ZAŠTO STE JOŠ UVEK SAME? Ove 4 karakteristike su glavni razlog!

1766
0
SHARE

Sjajne vesti za devojke koje nisu u vezi: prema rezultatima nedavno sprovedenog istraživanja, malena je verovatnoća da ste još uvek sami zato što ste preizbirljivi, previše dostupni ili prenaporni i puno je veća da je to zato što ste jednostavno previše privlačni.

straživanje Harvard Univerziteta otkrilo je kako fizički privlačni ljudi teže uspevaju da održe dugotrajne veze. Navodno je mnogo razloga koji idu u prilog ovom zaključku, a jedan od njih svakako je i način razmišljanja o travi koja je u komšijinom dvorištu uvek zelenija. Naime, privlačne osobe kroz život se susreću s mnogim romantičnim ponudama pa uvek tragaju za drugim (da ne kažemo boljim) opcijama.

Autorka studije Kristina objasnila je kako privlačnost nudi mnogo opcija u smislu potencijalnih veza pa je mnogo teže sačuvati vezu od svih tih potencijalnih odnosa koji joj prete.

 

U tom pogledu, previše opcija ne ide u korist dugotrajnim vezama. Iako kraj veze nije nužno nešto negativno, privlačna osoba koja želi ozbiljnu i dugotrajnu vezu trebala bi više da se osvesti po pitanju svojih mana i ograničenja, nego se oslanjati na spoljašnji izgled.

 

Na kraju krajeva, izgled je nešto što će nas možda privući, ali ako nema ostatka paketa, defintivno nas neće zadržati.

 

Kurir.rs/Cosmopolitan.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here