Home Lifestyle IZABERITE ZNAK KOJI VAS NAJVIŠE PRIVLAČI: Test otkriti šta vam NEDOSTAJE u...

IZABERITE ZNAK KOJI VAS NAJVIŠE PRIVLAČI: Test otkriti šta vam NEDOSTAJE u životu! 100 odsto pogađa!

2118
0
SHARE

Ovaj test se zapravo temelji na povezanosti emotivnog stanja čoveka i njegove percepcije boja. Test je osmislio švajcarski psiholog dr Maks Lušer i otkriva vrlo zanimljive stvari o ljudima.

Zadatak je vrlo jednostavan – pogledajte ove simbole i bez puno razmišljanja izaberite jedan, onaj koji vas je na prvu privukao. Vaš izbor otkriva u kakvom ste stanju i šta vam trenutno najviše nedostaje u životu.

Evo šta vam najviše nedostaje:

1. Ljubav
Crvenu boju biraju ljudi željni pažnje i uspeha. To su pojedinci koji žude za svime što u njima budi emocije i ispunjava ih iznutra.

Trebaju vam snažni utisci i neko ko će vam to omogućiti.

2. Vera
Vrlo ste zamišljeni i čeznete za time da vaše misli i želje postanu stvarnost. Vi bi voleli da imate neka posebna znanja i da budete vrlo šarmantni – želeli bi da budete čovek kojem drugi ne mogu odoleti.

Trenutno vam nedostaje inspiracije i mesto na kojem bi mogli pronaći nešto što bi vam koristilo.

3. Večnost
To što ste odabrali crnu boju otkriva kako želite iz svog života ukloniti sve što vas razdražuje. Imate strašnu potrebu da promenite svoj život i utičete na stvari nad kojima nemate uticaja. Takođe, često se vraćate na ono to se dogodilo u prošlosti, a to nikuda ne vodi.

Odmorite se, opustite i prestanite toliko razmišljati o tome što vas muči.

4. Sila
To što ste izabrali žuti simbol otkriva da imate želju da rešite neki problem, koji imate duže vreme. Nadate se sreći i čekate da se nekim čudom taj problem reši.

Više od svega bi voleli da dobijete priznanje i zaslužite poštovanje drugih, jer osećate kako će vam to dati snage za sve ostalo.

5. Harmonija
Vi čeznete za poboljšanjem kvaliteta života i želite biti vrlo samouvereni. Uživate dok druge ljude podučavate nečemu i silno želite da im se svidite.

Uloga učitelja vas ispunjava harmonijom i to je ono što trenutno želite više od svega.

6. Sreća
Vama je neophodan odmor od svega. Sanjate da ste u prijatnoj atmosferi i da se opuštate i fizički i mentalno i emotivno. Želeli bi da imate priliku da se posvetite sami sebi i odmorite se na način koji vama odgovara.

Trenutno vam konflikti oduzimaju puno energije i to je razlog zašto pred nekim problematičnim situacijama zatvarate oči.

7. Tajna
Za vas se može reći da se nalazite u harmoniji, da ste opušteni, u vašem životu nema velikih napetosti i osećate da ste drugima potrebni.

Spremni ste za nova osećanja i duhovni rast, ali na druge ljude ostavljate utisak komplikovane osobe koja ima neku tajnu.

8. Pravda
Vi se silno želite ograditi od nekih provokacija, ne želite uvlačiti sebe u te priče i trošiti energiju na to. Već ste prilično umorni i sve vam je teže da se kontrolišete. Moguće je da vas opterećuje posao ili školovanje.

Svakako uzmite nekoliko dana odmora i posvetite se samo sebi, tome kako da se opustite.

Evo šta kaže kineski horoskop o svakome od nas za 2018. godinu!

izvor kurir.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here