Home Lifestyle Ja sam majka koju ceo svet PLJUJE zbog ove slike: A niko...

Ja sam majka koju ceo svet PLJUJE zbog ove slike: A niko od vas ne zna OVU ISTINU iza nje

8684
0
SHARE

Kad god potegnete telefon kako biste uslikali nekog vama nepoznatog čoveka jer radi nešto što vi osuđujete, pa potom to okačili na internet, imajte na umu da to nikada nije dobra ideja. Čak i kad ste uvereni da jeste, nije. Tim činom ugrožavate nečiju privatnost i lični prostor i trenutak – poručuje Moli Lensing, majka troje dece koja jako dobro zna šta podrazumeva reč “viralna slika”, i to ona koja je postala viralna iz pogrešnih razloga.

Moli je sa svojom najmlađom ćerkom uslikana na aerodromu, dok su čekale let. Jednom od putnika zapala je za oko, pa ju je fotografisao i to okačio na društvene mreže.

– Albert Ajnštajn je rekao: “Plašim se dana kada će tehnologija prevazići ono ljudsko u nama. Svet će biti naseljen generacijama idiota” – napisao je uz sliku Molin saputnik. Naravno, krenulo je opšte zgražavanje nad majkom koja pilji u telefon dok joj beba leži kraj nogu.

A o čemu se zapravo radilo?

– Čekale smo let 20 sati, a mala Anastasija je imala svega dva meseca – objasnila je Moli medijima kada se stišala halabuka.

A zamislite agoniju u kojoj ste 20 minuta zaglavljeni na aerodromu. Sad u tu jednačinu ubacite i bebu.

– Anastasiju sam satima držala u nosiljci ili rukama. Ali meni su se ruke umorile, a i ona mora da se malo rastegne. I ne samo to, morala sam povremeno i da se javim porodici koja se brinula za nas – objašnjava Moli, koja inače radi kao sestra na pedijatriji, pa je slika mogla i da je košta posla.

Na svu sreću, to se nije dogodilo, a Moli je iskoristila ovu priliku da skrene pažnju ljudima da jedan trenutak koji je njima zabavan, ili način da podignu broj pratilaca, nekome može da upropasti život.

izvor blic.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here