Home Lifestyle KARMIČKI HOROSKOP OTKRIVA ŠTA ĆE VAM SE DESITI U DECEMBRU: OVNOVI, KADA...

KARMIČKI HOROSKOP OTKRIVA ŠTA ĆE VAM SE DESITI U DECEMBRU: OVNOVI, KADA VAS POZOVE OVA OSOBA, BOLJE SPUSTITE SLUŠALICU

4866
0
SHARE

Karma je vrlo nepredvidiva stvar i često nam dolazi potpuno nenadano. Ono što je sigurno jeste da uvek dođe. Duhovi prošlosti ovim znacima neće dati mira u narednom periodu.

Kao i sve u životu, od nas zavisi hoćemo li pristati na još jednu vožnju ili krenuti dalje sa svojim životima, bez razmišljanja o nedonešenim odlukama i drugim opcijama. Pa ipak, ova tri horoskopska znaka nikako da raskrste sa starim ljubavima.

OVAN

Kažu da karma uvek dođe po svoje, a vama se u budućnosti smeši prošlost. Odnosno, uskoro bi mogla da vam se javi bivša ljubav uz reči: “Samo zovem kao prijatelj, da vidim kako si i šta radiš”…

Doduše, u decembru vam predstoji i ulazak u ozbiljno partnerstvo ili brak. Sa kime, videćete i sami – od vas zavisi. Uostalom, vreme je da se skrasite, pa neka vam je sa srećom.

BLIZANCI

Duhovi prošlosti stižu i Blizance, kao i preispitivanje trenutnih odnosa. Usamljeni bi mogli da konačno ostvare jako partnerstvo, a možda i kontaktiraju nekog za kog ih vezuje mnoštvo uspomena.

RAK

Vaš brak je pod velikim pritiskom, a i karijera. Ove prve moći ćete da rešite samo strpljenjem i odlučnošću, dok na druge nećete moći toliko da utičete.

Nećete moći da odolite pozivu iz prošlosti i otrčaćete po još jednu dozu.

U decembru sledi popravni ispit, pa se tada posebno potrudite.

blic.zena.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here