Home Lifestyle Ljubavnice otkrile suprugama “cake” koje pokazuju da ih muževi varaju! Da li...

Ljubavnice otkrile suprugama “cake” koje pokazuju da ih muževi varaju! Da li su vam poznate?

4967
0
SHARE

Prevara je težak potez u vezi, vredan raskida. Partneri tada, ne samo da gube međusobnu seksualnu privlačnost, već i poverenje, što je jedna od osnova uspešne veze. Ima raznih žena. Neke zatvore oči čim primete da ih partner vara, fokusirajući se na decu, dok ima i onih koje bez objašnjenja pakuju kofere i odlaze.

Često odsustvo muškarca kod kuće i posle radnog vremena prvi je pokazatelj da se u njemu izgubila želja za zajedničkim životom. Tako su se mnoge ljubavnice okupile i odlučile da za “Elite Daily” objasne prve signale koji pokazuju da nečiji muževi više vremena provode sa njima.

Oni vas lažu

Ako vam je partner nedosledan, pozovite ga. Neće to očekivati, pa možda tada i prizna krivicu. Moj tadašnji partner skidao bi venčani prsten, ne bi govorio o vezama ili porodičnom životu. Kada sam saznala sve, rekao mi je da se rastaje, ali to je bila laž.

Troši više novca

Primetile ste da vam fali pozamašna suma novca na bankovnom računu, ali ne znate zašto. Osim ako nije poklon za vas, verovatno je na ljubavnicu trošio novac.

Ostaje duže na poslu

Kod svih prevara simptomatična je jedna stvar – vaš suprug previše radi. Odjednom ima previše obaveza, mnogo poslovnih sastanaka, čak i poslovnih putovanja, na koje, da se razumemo, idu sa ljubavnicama.

Nema želju za seksom

Najbolji način da otkrijete spava li sa drugom, pokušajte da ga poljubite. Verojatno je da će odbiti vaš poljubac jer ga privlači neka druga žena.

Stalno je na telefonu

Često proverava poruke na mobilnom telefonu. Sumnjivo je takođe da odjednom stavi šifru za telefon, a do sada ste imale pristup kad god ste htele.

Novi „look“

Muškarci su jednostavni. Kada osete da vas imaju, oni prestaju da se trude, a pod tim se podrazumeva i njihov fizički izgled. Kada nađu novu devojku, inspirisani su da vežbaju u teretanu i kupuju nove stvari.

izvor prva.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here