Home Lifestyle Mlada napravila skandal u crkvi! Umesto zaveta, pročitala poruke verenika i ljubavnice

Mlada napravila skandal u crkvi! Umesto zaveta, pročitala poruke verenika i ljubavnice

1276
0
SHARE

Jedna mlada, koja nije želela da otkrije svoje ime, iskusila je potpuno drugačiju vrstu stresa neposredno pre nego što je stala pred oltar – otkrila je da njen budući suprug ima ljubavnicu.

Naime, veče pre venčanja dobila je poruke sa nepoznatih brojeva i saznala da njen verenikk živi dvostruki život, dok s njen u tom trenutku okrenuo naopačke.Ipak, ona je odlučila da mu se osveti na dramatičan način.

Sve je počelo kada je veče pre devojka izašla da proslavi sa svojim prijateljicama. Počele su da joj stižu poruke, ona je očekivala neku čestitku ili pitanje kako se oseća pre velikog dana, ali je videla nekoliko poruka s nepoznatog broja. Kada ih je otvorila, videla je da su u pitanju kopirani razgovori njenog verenika i druge žene.

Pored skrinšotova, dobila je i poruku “Ja se ne bih udala za njega, a ti?”. Žena koja joj je poslala poruke, poslala je i fotografiju sebe i njenog verenika kao dokaz.

Neke od poruka koje je verenik razmenjivao sa svojom ljubavnicom, glasile su: “Ovaj vikend. Ti i ja.” i “Tvoje telo je tako savršeno, a tek kako znaš da ga koristiš… Volio bih da moja devojka to zna.”

Buduća mlada je rekla da je odmah znala da je sve istina jer je počela da slaže celu priču u glavi i pitala se kako nije ranije primetila. Prijateljice su joj rekle da otkaže venčanje odmah, ali ona nije htela dok sve ne raspravi.

Odlučila je da ne otkaže venčanje, samo iz jednog razloga. Kada su došli do oltara, ona je umesto zaveta, pred svima pročitala poruke svog verenika sa ljubavnicom.

“Neće biti venčanja. Izgleda da on ipak nije onakav kakav sam mislila da jeste.”

Kako je to rekla tako je nastao šok i tišina u crkvi pre nego što je mladiženja probao da joj istrgne telefon iz ruku. Izmakla se i ipak pročitala poruke na glas. Mladoženja je probledeo i izašao iz crkvesa kumom.

Ona se nakon toga obratila prisutnima: “Volim vas sve i koliko god je ovo užasno, drago mi je da ste svi ovde. Venčanja neće biti, ali slavićemo iskrenosti, pronalaženje prave ljubavi i slušanje svog srca čak i kada je slomljeno.”

izvor kurir.rs