Home Lifestyle Nezasita, maštovita, vatrena: Ovo je nastrastvenija žena Zodijaka!

Nezasita, maštovita, vatrena: Ovo je nastrastvenija žena Zodijaka!

2721
0
SHARE

Svako ima drugačiji seksualni apetit, ali neki horoskopski znakovi su poznati po jačem libidu i kao nezasiti seksualni partneri.

Njih napaljuje pogled, mali dodir ili čak način na koji izgovorite određene reči… Radi se osledeća tri znaka Zodijaka:

1. Škorpija

Žene Škorpije imaju veći seksualni apetit od svih ostalih znakova. Njihova žestoka i strasna ličnost je vidljiva u svim aspektima života, pogotovo u spavaćoj sobi. Seks je s njima uvek uzbudljiv, najviše zato što vole da isprobavaju nove stvari.

Sve što trebate da uradite jeste da se nasmejete na određeni način, uputite im “značajan” pogled ili ih dodirnute i odmah će shvatiti na šta aludirate i prihvatiti igru. Ljudima koji se upuste u seksualnu vezu sa Škorpijama bolje je da imaju jak libido i da su spremni dobro da se oznoje u spavaćoj sobi.

2. Bik

Ženi Biku je dodir jako važan u seksu, a budući da voli da se drži za ruke ili stalno dodiruje, njen seksualni poriv je uvek jak.

Jako je tvrdoglava i nikad neće priznati da je ona inicijator seksa, ali oboje ste svesni da vas uvek mami i indirektno aludira na seks. Njen seksualni poriv je fizičke prirode, pa obratite pažnju na dodirivanje, maženje, pa čak i senzualnu masažu.

3. Ovan

Ovan voli dobar fizički izazov, a nema boljeg izazova od seksa, zar ne? Ovnov seksualni apetit pokreće čist adrenalin. Voli da osvaja, a sam seks sa njom je uvek pun strasti, igrica i eksperimentisanja.

Žene Ovnovi su izuzetno strastvene, što velikodušno pokazuju u spavaćoj sobi. Čini se da je njihov seksualni apetit povezan sa nestašnosti i željom za igrom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here