Home Lifestyle Olga (30) je upoznala Rasima na internetu i otišla na sastanak sa...

Olga (30) je upoznala Rasima na internetu i otišla na sastanak sa njim: Nakon ovog selfija, usledio je MONSTRUOZAN ZLOČIN

17663
0
SHARE

lga, samohrana majka dvoje dece upoznala je muškarca putem interneta i uplovila u vezu sa njim. Odveo ju je na “romantični izlet” sa kog se nikad nije vratila.

Olga Emeljanova (30) iz Rusije mislila je da je nakon razvoda kroz koji je nedavno prošla konačno pronašla muškarca za sebe. U pitanju je bio Rasim Sadikov (30) koji je odveo Olgu na “romantičan izlet”.

Oduševljena Olga, ne sluteći šta joj se sprema, poslala je selfi bratu.

– Vozim se negde – napisala je.

– U neku šumu? – upitao ju je brat.

– Da – glasio je njen odgovor propraćen smajlijem.

Međutim, izleta nije bili – Rasim ju je zadavio najlonom i potom sakrio njeno telo u žbunju. Tek šest dana kasnije, njeno telo je pronađeno. Motiv je, sumnjaju u policiji, to što je Olga odbila seks sa njim.

– Uradio je sve da sakrije svoj monstruozni zločin. Sakrio je telo i dokaze, i čak se preselio u drugi grad. Nije bilo nijednog svedoka. Međutim, zaboravio je na selfi koji je Olga uslikala. Nedugo posle njega Olga je prestala da se javlja i porodica je alarmirala policiju – kažu zvaničnici policije.

Olga je iza sebe ostavila dvoje dece, Denisa (10) i Kristinu (3) koji su sada pripali njenom bivšem suprugu Romanu (30), a Rasimu preti 15 godina zatvora.

 

(Izvor: zena.blic.rs / dailymail.co.uk)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here