Home Lifestyle Ova tri horoskopska znaka će vam POJESTI DUŠU ako se ZALJUBITE u...

Ova tri horoskopska znaka će vam POJESTI DUŠU ako se ZALJUBITE u njih

2899
0
SHARE

Svaki raskid je težak, to znamo. Ali, ako ste slučajno učinili nešto nažao nekom od ova tri horoskopska znaka – a, ne daj Bože – još uvek ste zaljubljeni, najveća greška koju možete da učinite jeste da ih molite za oproštaj. Što je najgore, verovatno nećete ni biti svesni svoje greške. Pa ipak, skupo ćete je platiti.

ŠKORPIJA

Ne želite da naljutite osobu u ovom horoskopskom znaku. Škorpije uvek idu do kraja kada je osveta u pitanju, a kada im rasplamsate strasti mogu biti izuzetno zle. Znate šta je najstrašnije od svega? To što obično nećete znati u čemu je problem. Taman ćete misliti da ste u divnoj i romantičnoj vezi, kada – bam! Učiniće nešto veoma okrutno, a vama ništa neće biti jasno. Pa, moguće da je to nešto od pre mesec dana, a ona je samo čekala trenutak da vam to i obelodani.

BIK

Jedna od vrlina Bika jeste ujedno i jedna od njegovih najgorih osobina – odlučnost. Kada Bik nešto naumi, on će to i da ostvari. Posebna meta ćete biti ako ste na bilo koji način povredili njihovo poverenje. Ne nadajte se i ne čekajte da preboli, jer NEĆE. Veoma su slični Škorpijama po ovom pitanju. Spremni su da čekaju dok potpuno ne zaboravite šta se desilo, a onda će vam osvetu servirati hladnu i bolnu. Sve posle njih će vam biti dečija igra.

Povrediće vas tako što će vas veoma lako zaboraviti. Ako ste povredili Ovna, on će brže bolje to preboleti i naći nekog mnogo lepšeg i boljeg od vas. A, što je najgore – nabiće vam to na nos. Ne trudite se da izazovete sažaljenje Ovna, jer ga nećete dobiti. Jedino što možete da dobijete, jeste krivica što niste odmah pustili sve i krenuli dalje. Ovnovi apsolutno nemaju saosećanja za one koji su ih povredili.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here