Home Lifestyle OVAKO izgleda moja kuća, i to PRED PRAZNIKE: Ali još niste ni...

OVAKO izgleda moja kuća, i to PRED PRAZNIKE: Ali još niste ni videli sve – i svima kojima se ne dopada poručujem OVU STVAR

3272
0
SHARE

Poželeo je da pokaže novogodišnju tradiciju koju su započeli zbog ćerke, a svi su napali njegovu ženu zbog haosa u kući. Njegovo odgovor svima ostaviće vas bez teksta.

Bruno Šimleša autor knjiga iz popularne psihologije i duhovnosti. Objavljuje na području Slovenije, Srbije, Hrvatske i Makedonije.

Bruno je oženjen i tata je jedne sedmogodišnje devojčice, a od prošle godine oni imaju tradiciju da joj za praznike razapnu jedan šator nasred dnevne sobe. Bruno je poželeo da to podeli sa svojim fanovima na Fejsbuku, pa je ceo prizor snimio. Međutim, u kadar su upali i prostrt veš i ostatak ne baš cakum-pakum sređene kuće.

 KAKO DA PREPOZNATE SMRTONOSAN RAK KOŽE: Evo ko ima najveći rizik da oboli od opasnog melanoma

– Boravak je onakav kako izgleda i inače, dakle prilično haotično i neuredno jer smo mi najčešće takvi. Ima dana kada smo uredni, ali nismo hteli da sređujemo kuću za praznike, radije sređujemo svoja srca – objasnio je Bruno.

– Ne znam kako vaša supruga može da dozvoli takav nered, i to za Božić – jedan je od kulturnijih komentara koji su usledili.

A Bruno je na kraju odgovorio svima koji su ga to pitali, a bilo ih je dosta.

– Primio sam nekoliko sličnih poruka preneraženih žena koje je više zasmetao naš nered, nego što smeta nama. Čak mi se ni ne da naglasiti tu očitu besmislenost da ti njih muči naš nered. Moja žena nije moja sluškinja!

I ne, nije njezina odgovornost održavati red u kući. To je naša zajednička odgovornost!

I nije “ona dozvolila nered”, nego smo ga zajedno dozvolili. Veš je bio suh i na Badnjak, ali smo ga tek jučer pokupili. Nije nam se dalo. I jednome i drugome

Prioritet nam je imati uredna srca, a ne dnevni boravak i nekad nam se jednostavno ne da.

 

Zajedno smo u tome. Naravno da nam u kući ne kampiraju žohari, ali nered nas uopće ne uzrujava. Ali oboje, u istoj mjeri odgovaramo za to.

Ako nije skuhano, to naša odgovornost, a ne njezina. Pa nisam ja alergičan na kuhinju.

Isto se odnosi i na održavanje reda u domu, kao i na odgoj. To su sve naše zajedničke odgovornosti, 50-50!

Ajmo više izaći iz tih pećina!!! – poručio je ovaj autor, a mi nemamo šta da dodamo osim da smo našli muškarca 2017. godine.

 

(Izvor: zena.blic.rs)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here