Home Lifestyle U 21. JE RODILA SINA, NIJE IMALA POSAO NI KUĆU: Dala ga...

U 21. JE RODILA SINA, NIJE IMALA POSAO NI KUĆU: Dala ga je na usvajanje, a 7 godina kasnije ga potražila i usledio je ŠOK!

4485
0
SHARE

Kris Smit je rodila dete u 21. godini. Nije imala posao, ni kuću, a kada je njena beba napunila 3 godine, donela je najtežu odluku i dala ga na usvajanje.

Ona je davala sve od sebe i svoje dete odgajala u kolima, u kojima je i ona živela jer stan nije imala, a onda je shvatila da njen sin zaslužuje mnogo više.

Shvatila je da je i sama bila dete kada ga je rodila, da bi se neko drugi bolje starao o njemu, prelomila je i dala ga na usvajanje.

I par godina nakon što ga je dala na usvajanje, Kris je i dalje bila nezaposlena i beskućnica. A onda je rešila da nešto mora da preduzme i zaposlila se kao konobarica.

Uskoro je imala dovoljno novca da iznajmi stan. Našla je i prijatelje i muža koji je već imao decu iz prvog braka. I tek onda skupila je dovoljno hrabrosti da kontaktira socijalnu službu i pita šta joj je sa sinom.

Igrom slučaja, pričala je sa službenicom koja je i bila zadužena za slučaj malog Metjua. Sedam godina je prošlo kada ga je Kris poslednji put videla i pretpostavljala je da je on sad srećan sa nekom novom porodicom. Međutim, ispostavilo se da je i dalje u domu.

Sa skoro četiri godine, koliko je imao kada je završio tamo, bio je nezanimljiv ljudima koji su želeli da usvoje bebu. Sa hraniteljskim porodicama nije se slagao.

I tako je Kris odmah sela u kola i otišla da ga vidi.

“Bilo je neverovatno. Prvi put kada sam je video, video sam koliko ličim na nju. Konačno sam našao mesto gde pripadam”, priseća se Metju.

Par meseci Kris i Metju viđali su se pod nadzorom službenika iz socijalnog, a onda joj je konačno dozvoljeno da sina odvede kući. I danas su zajedno jedna porodica koja pokušava da zaboravi na mučan period od sedam godina razdvojenosti.

DIRNULO MNOGE: OVO JE PRIČA KOJU BI SVAKA OSOBA TREBALA DA PROČITA, A NAROČITO ŽENE!

izvor kurir.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here