Home Lifestyle U telefonu je videla nadimak kojim je muž zove pred prijateljima –...

U telefonu je videla nadimak kojim je muž zove pred prijateljima – i odmah ga ostavila

842
0
SHARE

Jedna od anonimnih zvezda interneta o kojima se trenutno najviše priča na zabavnim forumima je jedna Australijanka koja je za sajt Mamamia ispričala zbog čega je rešila da napusti muža.

Žena čiji identitet nije otkriven ispričala je kako se za razlaz odlučila nakon što je u telefonu svog supruga pročitala poruku sa nadimkom koji joj je nadenuo. Ovo, naravno, nije bio uzrok, već samo povod za razlaz, ali je definitno bio ozbiljno gorka kap za ženu čija je čaša odavno bila puna.

Ona u intervjuu objašnjava da se raskid dogodio kad je njihov sin imao samo dve godine.

“Kad smo dobili dete, baš ništa se nije promenilo u stilu života mog supruga. Apsolutno je mrzeo da govori o svojim planovima i da me uključi u njih. Rezultat njegove nezainteresovanosti za naš porodični život, naš brak u kojem smo nekad bili najbolji prijatelji i ravnopravni partneri, bio je prekid, kaže ona.

Dalje priča kako su se neprestano svađali, a jednog jutra dok je on bio pod tušem, primetila je kako njegov telefon “neprestano zvoni”. Želela je da proveri da li je u pitanju nešto hitno, ali je otkrila kako su to bili samo njegovi prijatelji, koji su raspravljali o partiju dan pre.

Shvatila je brzo da je suprug, pre nego što je uskočio pod tuš, uspeo da odgovori na nekoliko poruka.

“Nisam znala kako shvatiti poslednju, u kojoj je pisalo: ‘Mislim da ne mogu danas. SWMBO će reći ne'”. Kad ga je pitala šta to znači, on joj je bez ikakvih skrupula rekao da to znači “She Who Must Be Obeyed” (Ona koja se mora slušati).

U tom trenu, kaže, osećala se kao da joj je neko lupio šamar, jer na to nikad nije gledala kao na insistiranje na “poslušnosti”, već kao na “poštovanje svoje porodice”.

Iako su bili u braku 10 godina, već sledeće nedelje je uzela sina i preselila se, s obzirom na to da ih je “cenio tako malo”.

Da li biste i vi postupili isto?

izvor noizz.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here