Home Lifestyle Upoznala sam SAVRŠENOG MUŠKARCA na internetu: Posle prvog sastanka dočekala me poruka...

Upoznala sam SAVRŠENOG MUŠKARCA na internetu: Posle prvog sastanka dočekala me poruka od OVE 4 REČI I ŽIVOT MI SE ZGADIO

791
0
SHARE

Alita Brajdon iz Australije ponadala se da će na Tinderu, popularnoj mreži za upoznavanje, možda konačno imati sreće i pronaći onog pravog. Na trenutak je pomislila i da je uspela, a onda se “savršeni prvi sastanak” završio potpuno katastrofalno.

Uspela je, naime, da na Tinderu upozna muškarca, i to kakvog – bio je pametan, zabavan, lep – ma ceo paket, kaže Alita. Dopisivali su se dugo, a poruke su bile svakakve – govorili su o ličnim, privatnim stvarima, ali i o svakodnevici, a svaka poruka, čak i najobičnija, zvučala joj je kao čista poezija.

Slikali su jedno za drugo kako im teku dani, šta su danas jeli, pričali o filmovima koje vole i Alita je bila uverena da se gotovo savršeno poznaju i da su savršen par.

Konačno je došao trenutak i da se vide uživo.

– Kada sam ga videla kako mi samouvereno prilazi, srce mi je zaigralo. Bez reči mi je prišao, zagrlio me i poljubio u usta. Sve je bilo savršeno. Dejt je bio praktično savršen i zaista sam verovala da je on onaj pravi – piše ona za australijski sajt “MamaMia”.

S tim mislima, legla je srećna u krevet nakon tog savršenog sastanka, željno iščekujući jutro. I zaista, ujutro je odmah zgrabila telefon i sačekala ju je poruka od “gospodina savršenog” – ali zamalo.

Zapravo, poruka je bila od devojke, zvanične, gospodina savršenog, i glasila je “Kloni se mog dečka”.

Bila sam u potpunom šoku – sasvim slučajno i čak ni ne znajući, postala sam ljubavnica, kaže Alita. I dalje u neverici, odgovorila je na poruku nadajući se da je u pitanju neka zabuna.

Međutim, ispostavilo se da zabune nema – ta devojka i “gospodin savršeni” počeli su da se zabavljaju nedugo nakon što su Alita i on počeli da se dopisuju na Tinderu. Štaviše, u ozbiljnoj su vezi, toliko ozbiljnoj da planiraju uskoro i veridbu.

– Nikad ne bih svesno izlazila sa zauzetim muškarcem, i sve bih dala da mogu da vratim vreme i uopšte ne započinjem priču sa njim. Sada smo povređene i ja i njegova verenica, a moje iskustvo makar može da posluži za nauk drugima – čak i kada sve izgleda savršeno, pazite kome verujete – zaključuje na kraju Alita.

izvor blic.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here