Home Moda i lepota 5 namirnica zbog kojih nemate ravan stomak

5 namirnica zbog kojih nemate ravan stomak

1092
0
SHARE

Hteli to da priznamo ili ne – svi bismo želeli ravan stomak. Pored vežbi i zdravog načina ishrane, potrebno je da se na duže vreme odreknemo određenih zadovoljstava. Stisnite zube jer je vreme da se upoznamo sa 5 namirnica koje nas sprečavaju da imamo taj čuveni ravan stomak.

Alkoholna pića

Alkoholna pića imaju mnogo kalorija. Njihovo konzumiranje povećava apetit i zbunjuje deo mozga koji je odgovoran za osećaj sitosti. Ako uzmemo u obzir da uz pivo obično idu i grickalice, onda vam je jasno zašto nikako ne možete da dođete do ravnog stomaka.

Brza hrana

Recite doviđenja, zdravo i prijatno vašoj omiljenoj brzoj hrani. Pored ogromne kalorijske vrednosti ovaj tip hrane sadrži dosta nezasićenih masti koje su odgovorne za stomačić.

Majonez

Majonez čini 80 odsto masnoća. Salate sa majonezom ili u najgorem slučaju brza hrana sa majonezom vas nikad neće dovesti do ravnog stomaka.

Sladoled

Srećom, pa je hladno vreme pred nama. Potpuno vam je jasno zašto sladoled ili slatkiši otpadaju. Namirnice koje sadrže dosta šećera utiču na povećanje masti u organizmu.

Proizvodi koji ne sadrže šećer

Čuvena fora koja nažalost još uvek pali. Proizvodi koji u sebi ne sadrže šećer, a u pitanju su slatki proizvodi, prepuni su aditiva i derivata koji vam ne čine uslugu.

izvor noizz.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here