Home Moda i lepota OBLIK TELA ODREĐUJE NAČIN ISHRANE! Pronađite se i više NEĆETE IMALI PROBLEMA...

OBLIK TELA ODREĐUJE NAČIN ISHRANE! Pronađite se i više NEĆETE IMALI PROBLEMA sa viškom kilograma

6461
0
SHARE

U zavisnosti od oblika tela- kruške, dečačke građe, jabuke, obrnutog trougla ili peščanog sata, određene namirnice se mogu taložiti na kritičnim zonama. Izbacite ih!

Peščani sat

Osobe koje imaju figuru u obliku peščanog sata imaju uzak struk i grudi prate širinu bokova. Oni ne treba da jedu namirnice koje sadrže visok procenat zasićenih masti i glikemijski indeks.

Reklama za plus sajz čarape RAZBESNELA SVE: Vidite li zbog čega ženama širom sveta smetaju OVE SLIKE?

Dečačka građa

Ako se vaše odlikuje širokim ramena, toniranim rukama i nešto užim kukovima, vi imate dečačku građu. Prema tome, treba da izbacite sve namirnice bogate jodom, a da obogatite ishranu dobrim mastima- avokadom, ribom, bademom.

Kruška

Osobe koje su građene u obliku kruške imaju kraći gornji deo tela i nešto šire bokove. One ne bi trebalo da konzumiraju nezasićene maste i proizvode životinskog porekla. Na crveno mesto zaboravite. Umesto pomenutih namirnica, počnite da unosite omega 3 masti koje ćete pronaći u ribu i lanenom semenu.

Jabuka

Građa tela u obliku jabuke karakterišu velika razlika u bokovima, struku i grudima. Naglašene grudi i stomak prati ravna zadnjica. Za njih je najbolja proteinska ishrana, a treba da smanje unos šećera i mlečnih masti.

Obrnuti trougao

Ljudi koji imaju širok torzo i izražena ramena, a uske kukove su građeni u obliku obrnutog trougao. Iz ishrane izbacite ugljene hidrate, a trudite se da što više unosite magnezijuma.

izvor dnevno.rs

Jedite čokoladu i badem zajedno svaki dan: Samo gledajte šta će da se desi!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here