Home Moda i lepota Uzmite jaje i malo sirćeta i jedite ujutro: Izbacuje ubicu broj 1...

Uzmite jaje i malo sirćeta i jedite ujutro: Izbacuje ubicu broj 1 iz vašeg tijela! (RECEPT)

4905
0
SHARE

Ovaj domaći lijek definitivno vrijedi probati, jer je vrlo jednostavan i lako se pravi, potpuno je bezbijedan, a uz to i jeftin.

Postoji jednostavan trik koji pomaže da se kontroliše nivo šećera u krvi, a potrebno vam je samo jedno bareno jaje i malo sirćeta!

Stručnjaci širom svijeta tvrde da je domaći recept na bazi barenog jajeta izuzetno efikasan i koristan saveznik u borbi protiv povišenog šećera u krvi. I smanjuje nivo šećera veoma brzo.

Dijabetes, veoma čest zdravtsveni problem koji utiče na ljude širom svijeta, javlja se kada pankreas prestaje s proizvodnjom insulina ili kada organizam nije u stanju da pravilno koristi insulin kojim raspolaže.

Uobičajeni simptomi dijabetesa su učestalo noćno mokrenje, osjećaj žeđi, brz gubitak težine, svrab oko penisa ili vagine, posjekotine ili rane koje sporo zarastaju, zamagljen vid, umor. Sve to dovodi do ozbiljnijih zdravstvenih problema kao što su loš vid, sljepilo, oštećenje nerava, bolesti bubrega, bolesti srca, a kod muškaraca i erektilne disfunkcije.

Recept:

Obariti jaje uveče i oljuštiti ga, a potom viljuškom napraviti nekoliko rupica na njemu. Staviti ga u posudu i preliti sirćetom. Ostaviti ga tako da prenoći. Ujutro se jede samo jaje, ne i ostatak sirćeta koji nije upijen.

U toku jela popiti čašu mlake vode u koju se prethodno doda kašika širćeta. Poznato je da su jaja veoma hranljiva i da su odličan izvor proteina. Ovakav doručak će smanjiti apetit i doprineće osjećaju energičnosti.

Ovaj domaći lijek definitivno vrijedi probati, vrlo je jednostavan i lako se pravi. A najbolje je što je bezbijedan i vrlo efikasan.

Napomena: Kada koristite ovaj lijek, budite oprezni šta jedete od ostale hrane i da obavezno izbacite namirnice koje povećavaju nivo šećera u krvi.

Izvor: webtribune

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here