Home Uncategorized Fotografija dječaka koji sa suzama u očima svira violinu obišla je svijet,...

Fotografija dječaka koji sa suzama u očima svira violinu obišla je svijet, a ono što mu se dogodilo slama srce

1019
0
SHARE

Diego je fotografiran dok je svirao na sahrani svog mentora!Dječak iz Brazila Diego Frazao Torquato svirao je violinu u gudačkom orkestru “Afro Reggae” i očajnički je htio pobjeći od siromaštva te kao glazbenik proputovati svijetom.Njegova fotografija sa kako svira svoj omiljeni instrument sa suzama u očima pogodila je u srce ljude širom sveta.Naime, Diego je fotografiran dok je svirao na sahrani svog mentora Evandra João Silve koji mu je pružio nadu u život, da se kroz glazbu izvuče iz užasnog okruženja u slamovima Parade de Lukasa gdje je ovaj dječak odrastao, a onda je ubijen u centru Ria.

Diego je imao teško djetinjstvo, bolovao je od meningitisa od četvrte godine, imao je problema s plućima i poteškoće s pamćenjem. Unatoč tome, zahvaljujući svom mentoru je uspio savladati sviranje violine.Kada je svirao na sahrani, nije mogao zaustaviti – i ta fotografija je obišla svijet.

Fotografija dječaka koja je obišla svijet

Fotografija dječaka koji sa suzama u očima svira violinu obišla je svijet, a ono što mu se dogodilo slama srce…

Gepostet von Virealno am Dienstag, 18. September 2018

Godinu dana kasnije, 12-godišnji Diego preminuo je od leukemije.Prošlo je osam godina od smrti ovog dječaka, a njegova fotografija je jedna od najpotresnijih na svijetu i nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Izvor:magazin.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here