Home Uncategorized ODLIČAN TRIK: Učinite fuge između pločica blistavo bijelim!

ODLIČAN TRIK: Učinite fuge između pločica blistavo bijelim!

2653
0
SHARE

Da bi vaš dom bio besprijekorno čist,morate koristiti skupa sredstva koja mogu biti vrlo opasna za vaše zdravlje. Što bi to radili kada postoje prirodni način za čišćenje fuga između pločica možete lako pripremiti sami kod kuće.Nakon ovog postupka, fuge ali i pločice će izgledati kao nove!

Da bi fuge bile sjajne kao prvog dana napravite sljedeću mješavinu:

Sastojci:– 7 čaša vode (1,5 l)– 1/3 čaše soka od limuna ili 1 jušnu žlicu limuntusa– 1/2 čaše sode bikarbone– 1/4 čaše alkoholnog octa

Postupak:U 1,5 l vode rastvoriti sodu, zatim dodati limuntus ili sok od limuna i na kraju polako nasuti ocat.Pričekajte dok prođe kemijska reakcijatada je vaša smjesa je gotova za uporabu.Sada četkicom, ili spužvom utrljajte smjesu u fuge između pločica pred vašim očima fuge postaju čiste, a pločice dobivaju svjež i obnovljen izgled.Vaše kupatilo je jedan od najtežih izazova, kada je riječ o vašem čišćenju.Kupatila su zbog svoje vlažnosti pogodna za stvaranje klice i bakterije,zbog toga morate da držite vašu kupaonicu čistom.Evo jednoj genijalnog trika koji će vam pomoći!

Potrebna vam je samo svijeća!

Svjeću utrljati između pločica i nakon nekoliko sekundi vidjete ćete kako mrlje nestaju!Svjeće će obnoviti sjaj, i pločice će biti nove do daljnjeg!Kupatilo je mjesto u kući gdje odlazite kada želite osjećaj čistoće? Ali, nemojte biti sigurni da je kupatilo potpuno čisto.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here