Home Zanimljivosti Bivša žena ga zamolila da kupi kćerki lijek: Pogledao u njen frižider,...

Bivša žena ga zamolila da kupi kćerki lijek: Pogledao u njen frižider, prizor ga šokirao! (FOTO)

1210
0
SHARE

Brendon Karpenter ima kćerkicu koja mu je sve u životu. Iako više nije u ljubavi sa majkom djevojčice, trudi se da bude tu za nju i da je odgaja najbolje što može.
Jednog dana, njegova bivša žena ga je zamolila da kupi njihovoj kćerkici lijek u apoteci. Kada je Brendon došao kod njih, otvorio je frižider. Kada je vidio šta je u njemu, odmah je istrčao napolje. Međutim, uskoro se vratio…
Ono što je vidio u frižideru ga je natjeralo da podijeli svoje mišljenje sa ljudima na Fejsbuku. Njegove riječi su naišle na pozitivne reakcije hiljada ljudi.

Naime, Brendona je šokirao prizor potpuno praznog frižidera. U njemu nije bilo ničeg osim vode. Polica na kojoj stoji hrana za njegovu djevojčicu je bila puna, ništa nije nedostajalo, pa ga je taj prizor pomalo rastužio.

“Moja bivša žena naporno radi, a poslije posla brine o našem djetetu. Plaća kiriju, račune i popravku automobila. Danas sam otišao do prodavnice u nabavku, tako da će ona imati hranu za 2 nedjelje. Činjenica da više nismo zajedno ne znači da više ne brinem o njoj i njenim potrebama. Ako je majka mog djeteta dobro, znam da će brinuti o našem djetetu najbolje što može. To mi je jako važno. Mnogi od vas misle da bi trebalo da brinem samo o djetetu… ali to bi bilo nezrelo sa moje strane. Imamo odgovornost za sve aspekte našeg života”, napisao je Brendon.

Njegov postupak je naišao na najpozitivnije moguće reakcije. Nadamo se da će poslužiti kao primjer svim ljudima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here