Home Zanimljivosti Doktori mu rekli da prestane ‘mučiti’ svoju kćer koja je proglašena mrtvom,...

Doktori mu rekli da prestane ‘mučiti’ svoju kćer koja je proglašena mrtvom, ali 30 minuta kasnije – ČUDO!

6217
0
SHARE

Ruslan Odonek je otac iz Ukrajine kome su doktori rekli da mu ćerka neće preživeti nakon jednog incidenta. To je bio momenat kada je odlučio da uzme stvari u svoje ruke.

Ruslan i njegova žena Anastasija su pravili veliko okupljanje za novogodišnju noć i pozvali su dosta prijatelja, dece i roditelja.

 1. 1 Njihova kuća je dovoljno velika da mogu da stanu ljudi, da čak imaju i zatvoreni bazen

  Kako je proticala noć, 5-godišnji Radomir i 3-godišnja Alesja otišli su da se igraju sa drugom decom, kada je Ruslan primetio da je kuća postala mnogo tiša nego obično.

 2. 2 Alesja je obično bila najglasnija od svih, ali se u tom trenutku uopšte nije čula

  Ruslan je počeo da pretražuje svaku sobu kako bi saznao zašto Alesja ne proizvodi nikakav zvuk.

 3. 3 Kada je sišao u podrum, otkrio je nešto šokantno – Alesjino beživotno telo je plutalo na površini porodičnog bazena

  1. 4 Anastasija je razumljivo bila šokirana kada je sišla niz stepenice i videla scenu u kojoj njen muž pokušava da oživi njihovu ćerku i u tom momentu je izgubila svest

   10 minuta kasnije stigla je hitna pomoć koja je pokušala da oživi dete, ali nedugo nakon toga proglasili su je mrtvom. Ruslan je odbijao da prihvati ovu informaciju.

  2. 5 On je kleknuo i ponovo očajnički pokušavao da je vrati u život, dok su mu doktori na to rekli da prestane sa mučenjem njenog tela

   Nekim čudom, mala devojčica je počela da diše par momenata kasnije. Od tada je prošlo 40 minuta i doktori su užurbano odveli Alesju u obližnju bolnicu, jer je od tad pala u komu.

  3. 6 Doktori i specijalisti su narednih par dana proveli lečeći malu devojčicu

   Ruslanu i Anastasiji je samo preostalo da se mole za Alesjin život. Iznenada, Alesjino stanje se stabilizovalo.

   Izvor:virealno.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here