Home Zanimljivosti Imate li MLADEŽ na jednom od OVIH mesta na TELU?

Imate li MLADEŽ na jednom od OVIH mesta na TELU?

4601
0
SHARE

Svaki pojedinac ima mnoštvo mladeža po celom telu. Neki su mali, neki su veći, međutim njihov položaj na vašem telu ima posebno značenje. Saznajte šta koji znači? 

1.Mladež između obrva

Mladež na ovom području povezan je s vašom karijerom i napredovanjem, s obzirom na to da je reč o karijernom sektoru. To može značiti da očekujete promociju, povećanje plate ili nešto na toj liniji.

2.Mladež između oka i obrva

Ovo je područje povezano s vašim domom. Ako imate mladež ovde, to znači da ste osoba koja se može prilagoditi. Dobri ste s ljudima i možete preuzeti vođstvo.

3.Mladež iznad usne

Ovo znači da najviše brinete o hrani i odeći. Imate dobre interpersonalne veštine, a takođe ste popularni među svojim prijateljima.
4.Mladež na jagodici

Ako imate mladež na jagodici to znači da ćete imati snažan položaj na poslu i vaše bogatstvo će se povećati.

5.Mladež na dlanu

Znači da nikada nećete biti bez novca.Vi ste pametni, ambiciozni i lako možete imati vođstvo. U slučaju, da je na stražnjoj strani dlana, to znači da imate veliku finansijsku sposobnost i upravljanje te ste dobri u ekonomiji.

6.Mladež na stopalu

Znači da često putujete, uživate u različitim kuhinjama i tako dalje. Osim toga, popularni ste na radnom mestu, a vi možete biti dobar vođa i biti zaduženi.

izvor zenskikutak.rs

TUGA: Otišla je da živi sa sinom i snajom i doživjela BOLNO razočarenje

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here