Home Zanimljivosti ISPOVIJEST OGORČENE RADNICE U BUTIKU: ‘Svaki put kada zatvorim radnju dešava se...

ISPOVIJEST OGORČENE RADNICE U BUTIKU: ‘Svaki put kada zatvorim radnju dešava se ista stvar! Nisam više dužna to da radim!’

8878
0
SHARE

Radnica u butiku povjerila se na društvenim mrežama svima koji su se našli u njenoj situaciji.

Ova dama riješila je da svoje nezadovoljstvo podijeli sa ostalim ljudima, a da pritom ostane anonimna.

“Znate li koliko je grozan osjećaj kada zatvaram radnju (radim u butiku) I jedva čekam da izađem, spustim venecijanere, obučem se, zatvorim vrata, a uđete vi, prepotentna gospoda, puni sebe, nadmeni, bez pozdrava i izvinjenja, makar?

Vidite da zatvaram, a ponašate se ko da ste svi Bogom dani. S obzirom na to da imam kamere, nekada sačekam, uslužim, ali onda kad vide da vas ima u radnji, ulaze sledeći i sledeći i tako uvijek moram da ostanem prekovremeno, zbog onog, svima dobro poznatog “samo da pogledam”.

E pa, sada praktikujem, čim otkuca zadnji minut radnog vremena da kažem da zatvaram, da dođu sledeći put. Nije to bitno, mogu se opravdati gazdi, a i da ne mogu, poenta je taj vaš stav, vidite da su zatvorena vrata, gdje zajunite? I još se nađete uvrijeđeni kad vam kažem da dođete neki drugi put. Pa i mi imamo život, ne svodi se on samo na posao. Možda imam bus, svoje obaveze, nisam dužna i ćao”,rekla je ova anonimna djevojka.

Korisnici društvenih mreža su je potpuno podržali i smatraju da ima svoj život, a kako biste vi reagovali u ovoj situaciji?

Izvor: kurir.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here