Home Zanimljivosti LIMUN DIJETA IDEALNA ZA SVAKOGA: Smršajte 10 kilograma za 14 dana

LIMUN DIJETA IDEALNA ZA SVAKOGA: Smršajte 10 kilograma za 14 dana

3335
0
SHARE

Ako želite da popravite liniju i smršate 10 kilograma, pored dobre volje, potreban vam je i limun!

Ova dijeta brzo topi kilograme i masti, jača organizam i čisti krv i limfu, a plan za čišćenje organizma i gubitak težine koji vam donosimo će za 14 dana izvršiti detoksikaciju celog tela i pomoći vam da se osećate mnogo bolje.

FOTO: PRINTSCREEN

Pored vitamina C, koji jača imunosistem (što je takođe važan faktor u procesu gubljenja težine), limun sadrži i limunsku kiselinu koja pomaže da se sagore masti, ubrza metabolizam i smanji apetit. Ona doprinosi i intenzivnijoj proizvodnji želudačne kiseline i kao rezultat toga poboljšava varenje.

Limun dijeta je vrlo jednostavna: svakog jutra pre doručka treba popiti određenu količinu limunovog soka pomešanog s vodom.

FOTO: PRINTSCREEN

Ako vam je teško da popijete svu količinu to odjednom (što je razumljivo ukoliko je reč o više o dve čaše), pijte koliko god možete, a ostatak ostavite za kasnije. Samo pazite da ga pijete najmanje sat vremena pre obroka. Ako kombinujete limun dijetu s niskim unosom kalorija, dobićete još bolje rezultate! Dok traje dijeta, nemojte se prejedati, nemojte jesti testeninu, peciva ili beli hleb, zaboravite na gazirana pića, slatke sokove ili alkohol. Grickalice i slatkiše takođe izbegavajte.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here