Home Zanimljivosti Mačka lutalica je odbijala da uzima hranu osim ako je upakovana –...

Mačka lutalica je odbijala da uzima hranu osim ako je upakovana – jednog dana su je pratili i otkrili njenu tajnu

7058
0
SHARE

Sve majke vole svoju djecu više od bilo čega drugoga. Vrlo često će majka biti spremna da da sve od sebe kako bi njena djeca imala što im treba.

 1. 1 Bez obzira na to bila ta majka čovjek ili životinja: sve majke su iste.

  Mačku lutalicu po imenu Dongsuk je hranila jedna žena već duži vremenski period. Bila je jedna od mačaka o kojima se žena brinula.

  Jednog dana je Dongsuk prestala da jede. Nakon nekog vremena, žena je primjetila da se Dongsuk ponaša jako čudno, i da je uzimala hranu samo ako je bila upakovana u vrećicu.

 2. 2 Ukoliko nije bila upakovana, samo bi stojala i gledala druge mačke kako jedu, bez obzira na to koliko je bila gladna.

  Žena je tada odlučila da počne pakovati hranu posebno za Dongsuk. Zainteresovalo ju je šta ona radi sa tom hranom pa ju je odlučila pratiti jedan dan.

  1. 3 Tada je shvatila da ona zapravo tu hranu nosi svom malom mačetu. Okotila se prije nekoliko sedmica, ali nažalost samo je jedno od 5 mačića uspjelo preživjeti.

   Preživjeli mačić izgleda poput svoje mame, sa identičnim narandžastim i bijelim krznom. Žena je odlučila da mora na neki način da pomogne ovoj brižlivoj majci.

  2. 4 Pogledajte ovaj video da bi saznali šta se desilo sa Dongsuk i njenim mačićem.

   Izvor:virealno.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here