Home Zanimljivosti NIJE NI SVESTAN KOLIKO JE IMAO SREĆE: Otac je objavio fotku bebe...

NIJE NI SVESTAN KOLIKO JE IMAO SREĆE: Otac je objavio fotku bebe na Instagram i to joj je spasilo život!

809
0
SHARE

Jedan otac je želeo svima da pokaže kako je proteklo kupanje njegove tek rođene bebe, a na kraju se ispostavilo da je imao mnogo sreće.

Ovo je trebalo da bude samo još jedna objava tatice zaljubljenog u svoju bebu na društvenim mrežama, ali priča ima neverovatan rasplet.

 

“Prvo kupanje moje kćerkice i nije prošlo baš najbolje”, napisao je tata uz fotku preslatke bebe umotane u peškir.

Naravno da su na ovo zapljuštali izrazi divljenja prema bebi, ali i jedan komentar pedijatra:

 

“Jesu li joj to oči žute? Meni se čini da da. Iako je verovatno sve u redu i vidim da cela fotografija ima žuti ton, možda malena ima simptome dojačke žutice. To je uobičajeno u nekoliko prvih nedelja života. Ako su joj oči i koža žućkasti, trebao bi da je pregleda doktor. Potpis: paranoični pedijatar”.

Otac je nakon toga odveo bebu kod doktora i ispostavilo se da je “Paranoik” bio u pravu. Iako skoro 60 posto beba rođenih u terminu oboli od žutice i u velikoj većini slučajeva žutica ne ostavlja nikakve trajne posledice, ona može biti i opasna. Količina biliburina koja uzrokuje žuticu mora biti izuzetno visoka pre nego što izazove ozbiljne probleme pa razloga za oprez itekako ima. Tako da, šta god mislili o objavljivanju slika dece po društvenim mrežama, ovaj put možemo reći – sva sreća!

Kurir.rs/miss7

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here