Home Zanimljivosti Njena ćerka se zabavljala sa dečkom 4 godine. Kad je pogledala ovu...

Njena ćerka se zabavljala sa dečkom 4 godine. Kad je pogledala ovu staru sliku, majka je ZANEMELA!

3674
0
SHARE

Kada su se Hajdi i Ed verili 2016. godine, bili su vrlo uzbuđeni zbog planiranja venčanja. Međutim, Hajdina majka je imala neki čudan osećaj u vezi sa svojim budućim zetom. Radilo se o čistoj intuiciji, ali se ispostavilo da je bila u pravu.

Hajdi i Ed su se upoznali 2011. godine u Londonu, na univerzitetu. Od tada su nerazdvojni, a 2016. su konačno rešili da se venčaju.

Jednom prilikom, ovaj par je otišao na ručak sa svojim majkama. Pričajući o detinjstvu, Hajdina majka je spomenula koliko su voleli da idu na jedrenje i kako je Hajdi jednom prilikom upoznala drugara sa kojim je bila nerazdvojna na nekoliko dana. Divno su se igrali i rastanak im je teško pao.

Ispostavilo se da je taj drugar iz detinjstva takođe zvao Ed!

Dve nedelje kasnije, Hajdina mama je našla slike na tavanu. Kada je pogledala slike, odmah je pozvala svoju ćerku. Uzbuđena, saopštila joj je da je njen drugar iz detinjstva zapravo njen sadašnji suprug!

 

,,Vrištala sam, nisam mogla da poverujem,” rekla je majka za ,,Daily Mail.”,,Svi smo mislili da su se njih dvoje upoznali na fakultetu, ali se ispostavilo da su se kao deca pune dve nedelje držali za ruku! Možda su od tada razvijali neku podsvesnu ideju da će provesti život zajedno kada odrastu,” rekla je Hajdina majka.

Ne samo da su se Hajdi i Ed upoznali na tom putovanju, već i njihove porodice. Nikom nije jasno kako je moguće da se niko njih nije setio poznatih lica.

Neverovatna priča, zar ne?

Ko izabere muškarca u ovom znaku, nikad se ne pokaje: Najbolji muž i otac, o razvodu i ne razmišlja!

Izvor: Likemag.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here