Home Zanimljivosti NJIHOV PRVI PLES SU SVI GLEDALI U SUZAMA: Prijatelji su se vremenom...

NJIHOV PRVI PLES SU SVI GLEDALI U SUZAMA: Prijatelji su se vremenom razbježali, ali ona je ostala uz njega! Njihova priča će vas ostaviti bez teksta! (VIDEO)

3279
0
SHARE

Tri godine su Nataša i Robert Radojičić bili u vezi i počeli su sa pripremama za brak. A onda, usred tih priprema, Robert je doživio nesreću koja mu je promijenila život, a Nataša ni milimetar nije odstupila od njega.

 

Prvi ples ganuo je sve

Prvi ples dvoje mladenaca bio je pod znakom pitanja, jer i Robert i Nataša su se pitali kako će zaplesati kada je on u invalidskim kolicima. Zato su donijeli odluku da prvi ples mlada odigra sa ocem. A onda, noć pred samu svadbu, riješili su da oni to mogu – i mogli su.

A pred samu svadbu desilo se još toga – mnogo pitanja diskretno upućenih Nataši, a sva u smislu da li je apsolutno sigurna da joj “to treba u životu”.

– To je jako ružno. Ljudi ne shvataju da to može svakome da se desi. To je samo jedan sekund. Svakome od nas u svakom trenutku može da se desi nešto slično, i ne bismo voljeli da nama okrenu leđa – glasio je Natašin odgovor. Potpuno na mjestu, a stvari koje su na mestu sve je teže čuti ovih godina.

vjencanje (2)

A nisu samo Natašini bližnji bili uvjereni da će, nakon što je shvatila da će Robert provesti život u kolicima, otići od njega. I ljekari koji su joj saopštavali vijest u potpunosti su očekivali da je to kraj njihove veze. Apsolutno nije bio, naprotiv – Nataša i Robert su već šest godina zajedno a rastanak im nije ni na kraj pameti.

– Čak i kada mi je bilo najteže, ni u jednom trenutku nije mi ni palo na pamet da bi mi možda bilo lakše bez njega. Od prvog dana kada sam ga upoznala znala sam da je to to i da je to jedini čovek za koga želim da se udam – izričita je Nataša. Prijatelji su se u međuvremenu razbježali, rijetki su ostali, a Robert zaključuje da je to bio odličan test prijateljstva. I rijetki su ga prošli.

Nataša je uvijek uz Roberta

A u porodici sa toliko ljubavi, prirodno dođe i želja o prinovi, a Nataša i Robert vrijedno rade na tome. U međuvremenu, Robert ima još jedan san, i to o paraolimpijadi i osvajanju prvog mjesta, za koju vrijedno trenira, a supruga je u svakom trenutku uz njega.

A na pitanje da li je za san o takvom uspjehu potrebna samo volja ili ipak još nešto više, Robert daje odgovor koji ujedno i objašnjava kakva to treba da bude ljubav koja može da prevaziđe baš sve.

– Potrebna je ovakva žena – zaključio je Robert.

Izvor: novi.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here