Home Zanimljivosti Ona ima 24, a njen ljubavnik 53 godine: Slijedi najčudniji detalj njihovog...

Ona ima 24, a njen ljubavnik 53 godine: Slijedi najčudniji detalj njihovog odnosa!

11811
0
SHARE

Ona ima 24 godine, a pronašla je ljubavnika koji ima 53 godine. Svog dečka voli, se*s sa ljubavnikom joj je savršen, ali nije to ni pola problema. Ljubavnik je otac njenog dečka.

“Imam 24 godine, a moj dečko 27. U vezi smo tri godine, on je zaista divan. Istovremeno se viđam i sa njegovim ocem. Tu nema nikakvih osjećanja, ali se*s je fenomenalan. Ipak, prošle godine sam dva puta raskidala sa svojim dečkom jer mi se nekada činilo da me uzima zdravo za gotovo i da više vremena provodi sa svojim društvom nego sa mnom. Ipak, u posljednje vrijeme se mnogo više trudi.

Nevolja je počela kada smo prije oko šest mjeseci posljednji put raskinuli i njegov tata je svratio do mene kako vidi kako sam. Pozvala sam ga unutra, razgovarali smo. Usred razgovora me je nešto uznemirilo, on me je zagrlio da me utješi i… počeli smo da se ljubimo.

Od poljupca smo brzo došli do se*sa, a to je bilo nevjerovatno iskustvo. Poslije toga se izvinio, ali ubrzo smo počeli da se dopisujemo i da se dogovaramo za viđanje, se*s. Nalazimo se redovno jednom sedmično, kada smo slobodni. To uvijek bude u autu, u lokalnoj šumi. Naša veza je potpuno fizička, nevjerovatno me privlači i zato sve još uvijek i traje.

Mrzim sebe zbog toga što radim, željela bih da prestanem. Ni moj dečko to ne zaslužuje, to je izdaja. Ako ne prestanem da se viđam sa njegovim tatom, ne znam kako ću ga pogledati u oči. Ne spavam, toliko sam pod stresom da mi je fizički jako loše”, ovako se djevojka obratila za pomoć kolumnisti časopisa, piše “Blic“…

Uslijedio je odgovor:

Tajni sastanci kao i sam se*s ono je što te uzbuđuje. Jedini način da riješiš situaciju jeste da prestaneš da se viđaš sa ocem svog dečka. Mala je šansa da će on prekinuti vaš odnos, njemu prija da se viđa sa mlađom ženom, da se ponovo osjeti mladim. Treba se samo nadati da će bez velikih problema prihvatiti kraj. Pitanje je i kakav je on uopšte otac ako je zaveo djevojku svog sina. Ako razriješiš situaciju, i potrudiš se, nema dileme da ćeš imati sjajan se*s i sa svojim dečkom.

Na polju ljubavnih odnosa treba da vlada velika sloboda, ali treba da postoje i određene granice?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here