Home Zanimljivosti Šta prvo vidiš na slici pokazuje zašto patiš u ljubavi

Šta prvo vidiš na slici pokazuje zašto patiš u ljubavi

1904
0
SHARE

Biti srećan u ljubavi – zvuči kao bajka i uglavnom to i jeste, jer u veze mnogi ulazimo sa iluzijama. Baš zbog toga smo često i nesrećni. U čemu je vaš problem?

Šta prvo vidiš na slici?

Veliko lice Van Goga

Ideš na prvu loptu
Tebi su intuicija i prvi utisak najvažniji. Ali čik pogodi – to ume da prevari. Možda je u početku delovalo kao da je u pitanju ljubav tvog života, ali kad mane i problemi krenu da izranjaju, uključi malo mozak i sagledaj situaciju realno. Mnogo ćeš manje patiti ako neke stvari prihvatiš na vreme.

Van Gog sedi i gleda devojku koja šeta

Previše cepidlačiš
Planiraš li ikada da se opustiš i da se ne zamaraš baš svakom sitnicom u vezi sa voljenom osobom? Ti obraćaš pažnju na svaki detalj i ništa ne može da ti promakne, zbog čega često umeš da preuveličavaš i u prvi plan stavljaš mane partnera. Vreme je da iskuliraš i da se baš ponekad prepustiš osećaju da te vodi.

Šarene boje

Otvorite srce
U vašelj životu ljubavi nikad nije bilo za bacanje. Da li ste se ikada zapitali da li je problem zapravo u vama? Možda bi trebalo da preispitate svoj odnos prema ljudima i svetu i da otvorite svoje srce, jer se prečesto ponašate kao zacementirana tvrđava.

Plašite se da ćete se udebljati ako prestanete da pušite? Istina je MNOGO GORA

izvor zenskikutak.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here