Home Zanimljivosti ŠTA VAM DONOSI 2017: U GODINI PETLA JEDNOM ZNAKU SVE IDE OD...

ŠTA VAM DONOSI 2017: U GODINI PETLA JEDNOM ZNAKU SVE IDE OD RUKE!

10152
0
SHARE

Na Istoku je on direktno povezan s toplinom Sunca: Indijci ga smatraju izvorom sunčeve energije, a Japanci ga zovu prvim svetlom

Sva nada je u 2017. – godini Petla, a one koji podele ovaj post, očekuju barem 3 srećne godine.

Petao je simbol Sunca, jer od ranog jutra, njegovim kukuriknjem počinje dan. Na Istoku je on direktno povezan s toplinom Sunca: Indijci ga smatraju izvorom sunčeve energije, a Japanci ga zovu prvim svetlom. Kinezi u Petlu vide simbol pet vrlina: hrabrosti, dobrote, odanosti, dostojanstva i dobre volje.

Dakle, šta će nam doneti ova godina:

Ovan – zasluženi odmor!

Dve prethodne teške godine, koje su prošle pod devizom “Ceo život je borba”, ostale su iza vas. Rođenim u ovom znaku došlo je vreme ubiranja plodova svog napornog rada. Mada ne može da se kaže da će sve samo pasti pred vaše noge. Da biste nešto dobili, potrebno je da uložite manji napor i budete pažljivi.

Ako podelite ovaj post – očekuje vas 2 godine zasluženog odmora.

Bik – došlo je vreme uživanja u životu!

Godina Majmuna je iza vas, a to znači prošlost za neuspehe i poraze, konstantnu užurbanost i napetost. Napokon, došlo je vreme da se smirite, opustite i dobijete životno zadovoljstvo. Zvezde, naravno, ne garantuju da će sve ići kao po loju, ali na dobru kompenzaciju za emocionalne i materijalne gubitke možete računati!

Ako podelite ovaj post – očekuje vas 3 godine blaženog spokojstva.

Blizanci – pozitivno vreme!

Godina Petla je za vas puna radosnih iskustava i uspešnih početaka. Ovo je, u svim pogledima, za Blizance pozitivno vreme, kada će oni osećati prisustvo čarolije u vazduhu.

Ako podelite ovaj post – zvezde će vam biti naklonjene u svim vašim počecima naredne 4 godine.

Rak – zbogom, teškom teretu!

Fortuna će vas spojiti sa najinteresantnijim ljudima, koji će postati vaši odani prijatelji, koji će biti sposobni da utiču na rast i razvoj Rakova, kao ličnosti. Neko će se suočiti s potrebom da se oslobodi teškog tereta, koji već dugo vuče za sobom, i koji utiče na njihov život.

Ako podelite ovaj post – u 3 naredne godine sve će vam ići od ruke. Sreća je na vašoj strani.

Lav – sve će vam ići od ruke!

Vi praktično nećete imati potrebe da ulazite u borbu za profit, za šta niste ni spremni. Predstavnici ovog znaka navikli su sve da postižu sami, da rade pod devizom: “Ceo život je borba“. Zato će vas ovakva situacija, kada će vam sve ići od ruke, malo zbuniti. Sudbina će darovati Lavovima puno nepredviđenih situacija, koje će, na kraju, imati izuzetno povoljan ishod za njih.

Ako podelite ovaj post – ništa vas neće pokolebati u 2017. godini.

Devica – odlučnost će pobediti sva iskušenja!

Od samog početka godine treba biti odlučniji. Ova odlučnost pomoći će Devicama da se izbore sa nedoumicama koje je Petao pripremio za njih. Najbolje je izabrati mudru taktiku i koristiti tok događaja u svoju korist.

Ako podelite ovaj post – lako ćete prebroditi sve prepreke.

Vaga – bilo koji problem, za vas je rešiv!

Sudbina će ponuditi Vagama puno prilika da poboljšaju svoje blagostanje, potrebno je samo da se šanse ne propuštaju. Prihvativši se bilo kakvog posla, neophodno je uložiti svu snagu za njegovu realizaciju, pokazati odlučnost i samostalnost.

Ako podelite ovaj post – očekuje vas godina fantastičnog razvoja.

Škorpija – vi ste na pragu velikih promena!

Škorpije će biti na pragu velikih promena, te prolazeći kroz njih podeliće svoj život na “pre” i “posle”. Nošeni vetrom promena, Škorpije će u prošlosti da ostave svoje stare kolege, dosadan posao i pustiće u svoj život talas transformacija. Promene u životu promeniće im pogled na svet.

Ako podelite ovaj post – očekuje vas 3 godine velikih konstantnih novčanih prihoda.

Strelac – izobilje perspektiva!

Optimistična priroda predstavnika ovoga znaka i snažna energija otvoriće pred njima mnogo perspektiva. Oni će moći da sagledavaju probleme površno, ne udubljujući se u njih, što će pomoći da ih sa lakoćom rešavaju, čuvajući pri tome vreme i živce. Kako god se okrene – zvezde će biti na vašoj strani.

Ako podelite ovaj post – 2017. godina podariće vam mnoštvo radosnih i srećnih trenutaka, koje će izmeniti vašu budućnost.

Jarac – došlo je vreme da pogledate sebe!

Zvezde vam preporučuju da pravilno postavite prioritete. Ispočetka, obratite pažnju na samog sebe, odvojite vreme za sebe, počnite da radite na svom razvoju. Novi pogled na svet razveseliće vas, i sve oko vas, i sve će početi da se menja. Problemi više neće izgledati tako veliki, i Jarčevi će početi da pronalaze radosti u jednostavnim stvarima.

Ako podelite ovaj post – zvezde će vam pomoći da prebrodite sve prepreke na vašem putu.

Vodolija – ovo je vaša godina!

2017. godina je, u svakom pogledu, godina Vodolije. Stvar je u tome da su predstavnici ovoga znaka, i Petao kao vladajući simbol, vrlo bliski po duhu. Ovo su ljudi kreativne prirode, koje ne žele da preuzmu na sebe teške zadatke i izbegavaju poteškoće. Budući da smo na pragu doba Vodolije, predstavnici ovog znaka će imati mnoštvo prilika da pokažu istinitost svog rasuđivanja.

Ako podelite ovaj post – očekuje vas najbolja godina u životu.

Ribe – kraj stagnacije!

2017. godina u velikoj meri postaće presudna za predstavnike ovog znaka. Pre svega zbog toga što će se u njihovom životu završiti period stagnacije, koja je trajala skoro 10 godina. Kao da će izaći iz dugog sna, skinuće sa sebe teret neaktivnosti i osetiće neverovatan priliv energije.

Ako podelite ovaj post – tokom godine će vam sve ići od ruke.

Izvor: stil

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here