Home Zanimljivosti Ten je svježiji, izgled podmlađen, jetra zdravija: Samo jedan gutljaj ovoga svako...

Ten je svježiji, izgled podmlađen, jetra zdravija: Samo jedan gutljaj ovoga svako jutro čini čuda!

2498
0
SHARE

Jetra u našem organizmu ima ulogu fabrike krvi. Ona učestvuje u procesu obnavljanja krvi. Takođe, pomaže jačanju i stimulaciji probave u organizmu. Ona takođe čisti krv i eliminiše sve otrove i nečistoće iz nje.

Trudnica je htjela da napravi selfi sa tigrom, ali reakcija zvijeri na njen stomak će vas ŠOKIRATI!

 

Možemo zaključiti da čista jetra donosi zdravlje, vitalnost, energiju, lep izgled i dobro raspoloženje.

Najbolje sredstvo za prevenciju zdravlja jetre je njeno svakodnevno čišćenje – svako jutro na prazan želudac popijte kašićicu maslinovog ulja pomiješanog sa kašičicom limunovog soka. Nakon toga, možete uživati u doručku.

Ovaj “koktel” možete spremati cio život, jer su oba sastojka obične životne namirnice.

Nakon mjesec dana osjetićete promjene. Vaš izgled će se poboljšati, nestaće tamni krugovi ispod očiju, ten će postati svijež, a izgled pomlađen. Crijeva će raditi kao sat, zaboravićete na zatvor i probleme s probavom. Osećaćete se zdravo i puni energije.

Maslinovo ulje kao nijedan drugi proizvod pomaže otvaranju kanala jetre i žučne kese. Žuč je aktivan učesnik u procesu probave koji ubrzava rad vaših crijeva. Isti učinak na probavu imaju limun i brusnica. Čuvajte ga na sobnoj temperaturi. Možete i u frižideru, ali na niskim temperaturama ono postaje mutno. Ali to svakako nema nikakav uticaj na njegove osobine.

Korisne osobine limuna su dobro poznate svima. Prvo, limun je izvanredan izvor vitamina C. Drugo, on efikasno čisti krvne sudove od naslaga holesterola i doprinosi čišćenju jetre.

Izvor: kurir.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here