Home Zanimljivosti ŽIVORAD (75) DONEO RADNICI U BANCI BOMBONJERU: Kada je otvorila kutiju nije...

ŽIVORAD (75) DONEO RADNICI U BANCI BOMBONJERU: Kada je otvorila kutiju nije verovala svojim očima!

14585
0
SHARE

Da za udvaranje nikada nije kasno, čak i ako ste na polovini osme decenije, dokazao je ovih dana deka Živorad (75) iz jednog šumadijskog sela kada je rešio da šarmira radnicu jedne strane banke koja se nalazi u jednom šumadijskom gradu, a čiji je on klijent.

Deka je dugogodišnji poverilac te banke u koju često odlazi ali je uvek sve poslove završavao kod koleginice, devojke o kojoj je u ovoj priči reč.

Kada je prilikom jednog odlaska na šalteru spazio atraktivnu i mladu službenicu Svetlanu (25), deka je smislio pakleni, ali romantični plan.

Prilikom sledećeg dolaska, on je Svetlani doneo, kako red starih udvarača nalaže, sok i bombonjeru, a pošto Svetlana tog dana nije bila na poslu, iznenađenje ju je dočekalo po povratku na radno mesto.

Svetlana je rešila da se zasladi i Živoradov poklon podeli sa koleginicama, kada je između slatkiša spazila i ovo pismo.

„Dobar dan prekrasna ženo,

Žao mi je što ti ime zaboravih, ali to je najmanja briga. Meni draga i mila si ti žena neznanog trenutno imena i to nisam mogao da odolim a da ti ne kažem. Očarala si me za minut tvojom ljubaznošću i ljepotom draga i mila ženo ili devojko.

Ja sam još uvek u šoku, pa kunem onaj dan kada uđohu ove prostore što ne svratih odmah kod tebe već odo kod one babuskere namrštene. Možda je tako bog rekao ali evo, gle ukaza se momenat da ja i kod tebe dođem, pa me vjeruj i sramota da te pogledam u ta tvoja bujna prsa i ostale obline koje mame uzdah srca. Lepotice, ja sam Živorad, inače u penziji sam zbog Parkinsonove bolesti i to najtežeg oblika u smislu oduzimanja govora, ostalo je hvala bogu relativno dobro. Ne bih te više smarao ovim pisanjem već ako želiš da se malo bliže upoznamo ti nađi neki termin koji tebi odgovara rado ću prihvatiti bilo gde, ako hoćeš 100 kilometara u okolini, ako voziš još bolje, ja imam reno lagunu, sedi devojko pa vozi.

Hvala ti na pažnji, puno te pozdravljam.

Tvoj klijent Živorad“

Zbog bolesti koja je uzela maha, deka nije u mogućnosti da govori, kako je i sam u pismu naveo, pa je osmislio ovaj staromodni način udvaranja, putem pisma, koje je svima, koji su ga pročitali, izmamio osmeh na licu.

Izvor: balkanspress.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here