Home Zdravlje Izašao sam sa društvom i kasno došao kući: Žena me je dočekala,...

Izašao sam sa društvom i kasno došao kući: Žena me je dočekala, ŠUTNULA, a onda mi postavila OVAJ USLOV da bi mi dozvolila da opet izađem

2690
0
SHARE

Imam 33 godine i očajnički hoću da se već jednom oženim i skrasim. Pre šest meseci sam upoznao nju i mislio sam da je to to, a onda je osvanulo najgore jutro u mom životu.

– Moja devojka ima 29 godina i bio sam uveren da je savršena supruga za mene. Posle samo 6 meseci zabavljanja počeli smo da živimo zajedno i nekada je zaista predivna, a nekada se pretvara u monstruma.

Većina mojih prijatelja su oženjeni ili vereni pa se retko viđamo, možda imamo okupljanja jednom u par meseci. I svaki put ona pravi problem oko toga. Kada sam išao na proslavu mog rođaka, bombardovala me je porukama i ljutila se što joj ne odgovaram, a kada sam se vratio kući, video sam da se spakovala i otišla iz stana.

Porodica prošla pored beskućnika kao da ne postoji, a onda je jedan njihov član učinio nešto zadivljujuće

Pomirili smo se kasnije i ona se vratila, ali se ni trunku nije promenila. Nedavno sam imao poslovnu proslavu i rekao sam joj kada se otprilike vraćam. Vratio sam se sat vremena kasnije, a ona me je naterala da spavam na donjem spratu. Ujutro je podivljala i počela da me šutira i udara.

Batine nisu retka pojava sa njom

BATINE NISU RETKA POJAVA SA NJOM, FOTO: PROFIMEDIA

Posle svega toga rekla mi je da tri meseca ne smem da izlazim nigde i da ne smem da se družim ni sa kim. Tek ako to ispunim, dozvoliće mi da povremeno izađem, uz uslov da odgovaram na svaku njenu poruku iste sekunde i vraćam se tačno u minut. Šta da radim? – pita se ovaj mladi čovek, a ovako mu odgovara Didri, psiholog i kolumnista časopisa “The Sun”.

– Tvoja devojka te zlostavlja. Svaki punoletan čovek ima pravo da se druži i zabavlja i da ga niko zbog toga ne maltretira, daleko bilo i bije. Vaša veza je i dalje sveža, zapitaj se samo kako će biti za pet godina? Moj savet ti je da bežiš od nje što pre.

(Izvor: zena.blic.rs / thesun.co.uk)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here