Home Zdravlje Kako sam se riješila bora oko očiju: Žena (48) otkriva drevni turski...

Kako sam se riješila bora oko očiju: Žena (48) otkriva drevni turski recept!

2720
0
SHARE

Mnoge žene se već nakon što pređu 40-u suočavaju sa prvom pojavom bora. Kod nekih su manje, kod nekih više izražene, ali jedno je svakoj dami zajedničko – svaka želi da ih se riješi.

Zbog toga je jedna žena iz Sarajeva odlučila da sa svima podijeli stari turski recept za uklanjaje bora oko očiju, koji je njoj pomogao da postigne nevjerovatan rezultat!

“Imam 48 godina i vremenom su bore na mom licu postajale sve izraženije. Počela sam da primejćujem da kada stavim puder izgledam još gore, jer upadne u bore i djelujem kao porcelanska lutka. Taj problem mi je jako smetao i činilo mi se da nikada više neću biti lijepa.

Znam da moramo da starimo, ali teško sam se mirila sa tim da ću za koju godinu biti sva zbrčkana. Nisam imala novca za skupe tretmane, niti bih ikada učinila bilo kakvu estetsku korekciju, ali sam bila jako nezadovoljna svojim izgledom, sve dok jednog dana nisam upoznalu Turkinju Fatmu iz Eskišehira.

Starija je od mene, a lice joj je bilo skroz glatko i čisto. Prelijep ten me je oduševio. Dala sam joj kompliment i upitala je šta koristi za njegu lica, a ona mi je otkrila da lice njeguje samo vodom i čistim arganovim uljem. Posavetovala me je da i ja pokušam isto i da ću nakon 15 dana videti značajnu razliku.

Po njenoj preporuci, našla sam čisto arganovo ulje, moram napomenuti da po Sarajevu ima raznih vrsta ovog ulja, ali su to najčešće neke mješavine. Ja sam našla čisto arganovo ulje po cijeni od 34 KM (oko 2000 dinara), količina 30 ml.

Ujutro i uveče sam nakon umivanja nanosila ulje i nakon samo 7 dana sam osjetila da mi je lice kao svila, a kako reče Fatma, nakon 15 dana sam uočila da bore nestaju. Zapamtite, važno je da ulje bude čisto, sa mješavinom nećete postići dobar efekat.

Od susreta sa Fatmom je prošlo 4 mjeseca, moje lice izgleda prijelepo i moram da priznam da sam jako zadovoljna. One dublje bore nisu u potpunosti nestale, ali više nisu duboko urezane i vidim da se polako smanjuju. Sada svako jutro i veče s radošću perem svoje lice, srećna sam jer sam konačno našla prirodni preparat koji mi je pomogao, a kom je cijena prihvatljiva.

Preporučujem i vama da probate ovaj recept, sada vam ja, kao meni Fatma, garantujem dobre rezultate!”, napisala je žena.

Izvor: novi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here