Home Zdravlje PREČISTITE TELO OD ŠEĆERNIH OTROVA: Bolesti i žudnja za slatkim nestaju!

PREČISTITE TELO OD ŠEĆERNIH OTROVA: Bolesti i žudnja za slatkim nestaju!

2741
0
SHARE

Detoks plan traje 30 dana, a za to vreme, vaše zdravlje će se znatno popraviti.

Šećer je u apsolutno svemu što jedemo, pa tako u vekni hleba mogu da budu dve kašičice šećera, a u žitaricama čak sedam, prenosi Stil.

 

Zovu ga još i novi duvan, jer je poguban za zdravlje i stvara zavisnost, a u telu je poput tempirane bombe, koja polako otkucava i može da eksplodira svakog časa.

 

Mislite da ne konzumirate mnogo šećera? U zabludi ste, jer je tokom godina našao svoj put do apsolutno svega – od kriške hleba do dijetalnog jogurta. Šećer je tihi ubica, pa ne čudi da imamo epidemiju gojaznosti, dijabetesa, bolesti srca i krvnih sudova.

 

Broj obolelih od šećerne bolesti u poslednjih nekoliko godina se povećao za 50 odsto. Mehanizam nastanka bolesti još nije do kraja poznat medicini, ali zna se da nezdrave životne navike i nezdrava ishrana definitivno utiču na pojavu dijabetesa. Debljina će takođe povećati rizik od dijabetesa, a uz rafinisane masti i ugljene hidrate, kad je gojaznost u pitanju, pogubni su upravo rafinisani šećeri.

 

Ali, postoji način da pobedite želju za slatkišima i potpuno očistite svoj organizam od slatkih otrova, i to po receptu ugledne britanske doktorke.

kurir.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here