Home Lifestyle Koliko konja vidite na slici? Odgovor otkriva šta vas definiše kao osobu

Koliko konja vidite na slici? Odgovor otkriva šta vas definiše kao osobu

5784
0
SHARE

Naše oči nisu samo lep deo našeg tela: one su i važan deo. Kako vidimo stvari otkriva mnogo o našem karakteru. Stoga, istina je da naše gledište definiše nas kao osobu. Evo zadatka koji će vam pomoći da pogledate dublje u sebe. Ovo nije test, pa nema potrebe da varate. Pogledajte brzo sliku na nekoliko sekundi i izračunajte koliko ste konja videli. Ispod slike pronađite vaš broj i pročitajte šta on znači.

Poučna priča jedne bake rešava sve ljubavne dileme: U ljubavi ne budi kukavica i nikad ne voli kukavice

Koliko konja vidite?

Ako ste videli samo jednog konja:

Vi ste osoba koja posmatra veću sliku. Vi doživljavate stvari kao celinu i imate sveobuhvatnu viziju stvari. Sigurno ste vrlo brzi u donošenju odluka i ne morate da procenjujete i da razmišljate previše dok to radite. Ove osobine vas čine sjanim u nadzoru nad ostalima jer ste sposobni da mnogo pre njih izračunate posledice. U mogućnosti ste da nacrtate konačnu sliku u glavi pre nego što drugi i dohvate olovku. Uprkos svim ovim neverovatnim kvalitetitima, vi još uvek niste glavni: zato nastavite da radite na sebi. Ne smete uzimate svoje kvalitete zdravo za gotovo, već se borite i dalje.

Videli ste od 5 do 10 konja:

Vi ste precizni i pedantni. Ne pristupate olako stvarima već procenjute kojoj treba pridati značaj. Odluke donosite razumno i praktično. Uprkos tome što ste praktična osoba, ponekada radite nasumično. Ipak, to vas ne sprečava da ostvarite svoje ciljeve. Uvek ste u pokretu. Nekad trčite, nekad puzite, ali nikada se ne zaustavljate. Iako ćete se teško složiti, ponekada ste drski zbog svojih osobina. Umete da preterate, a da to i ne shvatite, ali znate i da prihvatite neuspeh.

Videli ste 11 ili više konja:

Vi ste oštroumna osoba. Primećujete stvari koje drugi ne vide. Veoma ste odgovorni i ne gubite ni najmanje bitke. To je jedan od glavnih razloga zašto ljudi vole da rade sa vama. Znaju da ih nećete frustrirati. Ipak, biti perfekcionista znači i imati neke slabosti. Često se zateknete u situacijama kada ne znate da li da nastavite ili odustanete. Verujete da se sve može popraviti, pa ne prepoznajete kada treba zastati i prekinuti. Nikada niste zaista zadovoljni krajnjim rezultatima. Trebalo bi da radite neke vežbe koje opuštaju um poput joge, jer većinu vremena previše razmišljate. Udahnite duboko i opustite se! Pokušajte da se okrenete ljudima koji će vam reći kada i gde da povučete crtu.

izvor zenskikutak.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here